Bebek Beslenmesi uyu artık oğlummmmmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eminemeltem

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
6
0
16
Adana
3 aylık bi oğlum varrrrrr yaklaşık 10 gündür acıkıp uykusu geldiğinde sürekli ağlıyor ne emiyor ne uyuyor takiiiiii oyalayıp gözler gidene kadarki oda 1 saatten fazla sürüyor ozaman emip uyuyorrrr lütfen bana yardım edin ben bu çocuğu nasıl ağlatmadan uyutacagımmmmmm

benim 10 aylık kızım var oda uykusu geldiğinde yemek yemeği redder ve ağlar gözlerini ovup durur.artık bu huyunu bildiğim için uykusu gelmeden yedirip uyutmaya çalışıyorum.mesela uykudan uyandımı hemen yemeğini yediriyorum.biraz daha oyalanıp o uyku krizine girmeden uyutuyorum.böyle sanki daha iyi oldu.

oğlum doğduğundan beri sürekli emmek istiyordu bende isteğine hayır demedim ilk zamanlar sonra bunun yanlış oldunu enaz 2saatte bir emzirmem gerektini söyledi doktor ama ben 1.5 saatte bir emziriyodum şimdi emme saati gelmesede aynı şeyi yapıo oyüzden aç mı yoksa uykusu mu var tam kestiremiyorummmmm son raddeye geldiğinde gözlerini ovalıyor ama buna rağmen uyumuyorrrr sallaya sallaya benim uykum geliyorrrrr :((((

oğlum doğduğundan beri sürekli emmek istiyordu bende isteğine hayır demedim ilk zamanlar sonra bunun yanlış oldunu enaz 2saatte bir emzirmem gerektini söyledi doktor ama ben 1.5 saatte bir emziriyodum şimdi emme saati gelmesede aynı şeyi yapıo oyüzden aç mı yoksa uykusu mu var tam kestiremiyorummmmm son raddeye geldiğinde gözlerini ovalıyor ama buna rağmen uyumuyorrrr sallaya sallaya benim uykum geliyorrrrr :((((

o dönemlerde bebeklerin emmek kadar uykuya da ihtiyaçları var.ve o dönemlerde daha çok uyuması lazım.uzun süre uyanık kalmaya dayanamzlar.bu yüzden huysuzluk yapıyor.bende mesela kızım çok ağlardı.ağladıkça emzirridimki acaba doymuyormu diye.bir hafta sonu annemlere gittim.ordada annem beni gözetliyormuş.bende hem emzirdim hemde doymuyor diye mama verdim.ertesi gün kızım çıldırdı.nasıl ağlıyor babamla nerdeyse dr götürecektik.allemn ettim kallem ettim uyuttum.müthiş gaz olmuş kızımda.sonra annem kızım sana çok emziriyorsun bide mama veriyorsun diye kızacaktım ama üzülürsün diye bişey demedim.bu kızın sancısı var uykusu var ağlıyor sende aç diye emziriyorsun mama veriyorsun kız tabi çıldırır dedi.sonra uyanınca en fazla 20 dk yarım saat sonra tekrar sallar uyuturdum öylede rahat ettim.emzirme süresini 2,3 saat arayla öyle düzene koydum rahat ettim.tabi büyüdükçe uyanık durma süreleride uzuyor.

yavaş yavaş anlıcaz sanırım dillerinden önceden top patlasa uyanmıyodu şimdi tıkırtıya uyanıyor zaten zorla uyuyor :(((((

sağlıkla büyüt inşallah prensesini:)))))

Back