Hiç korkmayın ameliyat sonrası aynadaki yansımanızı düşünün, dikişlerde ağrı olmuyor hastanede zaten gram ağrı acı hissetmiyceksiniz,drenler olucak onlar biraz rahatsızlık vericek ama acı değil garip bir hissi var onlar çıkınca daha da rahatlıycaksınız.İlk 2 gün zaten hastanede geçicek kombine operasyonlarda şöyle bir şans var vücut sadece bir yerin ağrısına daha çok odaklanıyor her operasyon bölgesinden ağrınız olamaz onun için :))) liponun acısı yok ödem olucak sadece şimdiden beslenmenize dikkat edin tuzlulardan kaçının ananas kapsüllerinden alın operasyon sonrası ödemi atmanıza yardımcı olucak.meme dikleştirme protez vs acısı gerçekten yok denicek kadar az protez yerleştirilicekse eğer memeleriniz sert ve size ait değilmiş gibi gelicek doğal olarak yabancı bir madde konulduğu için :).karın germe sonrası eğik yürüyceksiniz ilk 2 gün sizi bu zorlayabilir beni zorlamıştı hep dikilmek istemiştim ama dik yürüyemedim tabi acı ağrı yoktu ama deri gerildiği için sanki gerilip yırtılıcakmış gibi hissetmiştim yavaş yavaş alışıcaksınız.benim uyluk germe lipo karın germe lipo yapıldı 8 saat kadar sürdü 9.gün alışveriş merkezindeydim. Kendinizi dinlemeyin inanın herşey geçiyor güzel düşünün çünkü çok mutlu olucaksınız operasyon sonrası da sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yazın. Benim 6.ayım oldu kısmetse ocakta popo askılama olucam
bir görün kedinizi sonra acı falan düşünmeyip sizde benim gibi alışıcaksınız ameliyat olmak için fırsat kollayıp koşa koşa gidiceksiniz