• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuyu devam ettirme

Probis02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
532
En iyi cevaplar
1
782
23
41 günlük oğlum var. Maşallah her günümüz bir olay, her günümüz yeni bir huy😅

Bu son günlerde uykuya dalamıyor, dalsa bile kendini uyandırıyor. Kundak yap demeyin yapmak istemiyorum ki zaten kendisi de istemiyor.

Ben akşamları uyuyorum babasına bırakıp o da bebeği uyutmak için kucağına alıp emzik verip hafif hafif sallamış. Sanırım babası alıştırmış oldu böyle uyumaya. Şimdide aynı şekilde uyuyor. Buna ek birde elini tutuyoruz bu son günlerde, yoksa yine uyumuyor😅 Tüm bunlara razıyız ama adam akıllı içinin geçmesi 1-2 saati buluyor o arada acıkma vakti geliyor 😅 Tam uyuyor birden açıyor gözlerini. 1-2 saat sabrettik diyelim tam yatağa yatırıyoruz uyanıyor. Bir tek akşam yorgunluktan uyuyor. Kısaca napıcağımızı şaşırdık. Önerisi olan var mı☹️

Son düzenleme:
Aliskanliklar 3.aydan sonra baslar diye biliyorum 40 gunluk aliskanlik icin cok erken bi dönem..uyanma suresini 1 gun boyunca yazin ortalama bise fark edersiniz mesela 1bucuk saatte bi uyaniyorsa siz 1 saat 15dakikada emzirin uykusu artmis olur...ayrica bunu yaparak geceleri full uyuyan bi bebegim oldu cok sukur 🤗 uykuda emzirme diger adı ruya beslenme yani arastirabilirsiniz

Aliskanliklar 3.aydan sonra baslar diye biliyorum 40 gunluk aliskanlik icin cok erken bi dönem..uyanma suresini 1 gun boyunca yazin ortalama bise fark edersiniz mesela 1bucuk saatte bi uyaniyorsa siz 1 saat 15dakikada emzirin uykusu artmis olur...ayrica bunu yaparak geceleri full uyuyan bi bebegim oldu cok sukur 🤗 uykuda emzirme diger adı ruya beslenme yani arastirabilirsiniz
Uykuya dalamıyor malesef, sorunumuz o ☹️

Back
X