Uykuya direnen bebek

kelebek0312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
304
80
31
Merhaba anneler 1 haftadır oğlum uykuya direniyor. Ne kadar uykusu olsada bı r türlü uyumuyor uyursada kivrana kivrana.uyutmak bir saatimi alıyor belki daha fazla. Uyutmayip pes edince bu kez uykusu olduğu için huysuzlaniyor. Yine tekrardan uyutmaya çalışıyorum yine olmuyor bu sürekli bir tekrar haline geldu nasıl bir yol izlemeylim.bu arada 8 aylık Diş çıkarıyor bu halinin ondan olduğunu düşünüyorum.

2 yaşında gece uyutmak 1 bazen 1 bucuk saatimi aliyor. Vazgeçmeyin .gündüz 2 uyku en az 1 saat şeklinde Gündüz uykusunu almasını sağlayan. . Uyku saati geldi artık uyuma vakti diye her uyku öncesi konuşun. Gece uykusuna gecisde ay dede geldi uyku vakti güneş çıkınca uyanacagiz şeklinde konuşun.

Evet bende benzer bir şekilde konuşarak uyku vaktinin olduğunu belirtiyorum .gündüz iki uyku yapıyor normlde . Bu ara böyle olduk umarım düzenimiz bozulmaz bu direnen hali korkutuyor kalıcı olur diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…