• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuya direnen bebeğim

Fatosuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
17
4
16
40
Hanımlar bir buçuk aylık bebeğim uykuya direniyor. Ne yapsam ne etsem uyumuyor. Gözleri kıpkırmızı olduğu halde dalamiyor. Ne gece ne gündüz uykumuz yok. Dayanacak gücüm kalmadı. Nolur bana yardım

Hanımlar bir buçuk aylık bebeğim uykuya direniyor. Ne yapsam ne etsem uyumuyor. Gözleri kıpkırmızı olduğu halde dalamiyor. Ne gece ne gündüz uykumuz yok. Dayanacak gücüm kalmadı. Nolur bana yardım
Gaz damlasi ,beyaz gürültü bol bol ten tene temas gerekirse kucakda uyutun gogsunuzde. Emziriyorsanız sık sık emzirin buna rağmen uyumuyorsa kilo alımı nasıl ? Miğde gazını mutlaka çıkarın. Bir kovaya su koyup bebeğinizi içine koyun ayaklari suyu içinde hareket edince bağırsaklarida rahatlar. Karın Masajı iyi gelebilir banyodan sonra . Yüz üstü yatırın biraz hareket eder uyanık olduğu zamanlarda debelenirken bağırsaklarida rahat eder. Aklıma bunlar geliyor . Ve bol bol sevgi stresssiz olmak. Stresimizi sünger gibi çekiyor bebekler. İnşallah düzelir . Kolik bir bebekse Az kalmis 3 aya yarılamişiniz yolu 🤷 3. Ayda normale dönüyorlar genelde. 2. Bebeğim kolikdi ordan biliyorum pes edince bayılırdı öyle uyurdu.bazen 2 saat ne yapsam susmazdi ağlardı .

Son düzenleme:
Bende aynı senin gibiydim ama dayan 40 ı çıkınca düzeliyor daha düzenli uyku saatleri oluyor birde senin stresin bebeğe çok yansıyor sakin kalmaya çalış ve rezene iç onunda çok faydası oluyor ben ebenin önerisyle içmeye başladım çok faydasını gördüm günde 1 fincan iç

40'ı çıktı bile . Ama düzelme yok. Fakat rezene çayı denemedim. Onu mutlaka denicem. Teşekkür ederim

Gaz damlasi ,beyaz gürültü bol bol ten tene temas gerekirse kucakda uyutun gogsunuzde. Emziriyorsanız sık sık emzirin buna rağmen uyumuyorsa kilo alımı nasıl ? Miğde gazını mutlaka çıkarın. Bir kovaya su koyup bebeğinizi içine koyun ayaklari suyu içinde hareket edince bağırsaklarida rahatlar. Karın Masajı iyi gelebilir banyodan sonra . Yüz üstü yatırın biraz hareket eder uyanık olduğu zamanlarda debelenirken bağırsaklarida rahat eder. Aklıma bunlar geliyor . Ve bol bol sevgi stresssiz olmak. Stresimizi sünger gibi çekiyor bebekler. İnşallah düzelir . Kolik bir bebekse Az kalmis 3 aya yarılamişiniz yolu 🤷 3. Ayda normale dönüyorlar genelde. 2. Bebeğim kolikdi ordan biliyorum pes edince bayılırdı öyle uyurdu.bazen 2 saat ne yapsam susmazdi ağlardı .
Gaz damlası kullanıyorum ama malesef fayda yok. Saç kurutma makinesi ile uyutmaya çalışıyorum ama kapatınca uyanıyor. Bol bol emziriyorum. Kilo alımı iyi. Omzuma alıp gazını çıkarıyorum mutlaka. Banyo yaptığında bile uyutamıyorum.

Merhaba benim bebeğimde öyleydi 4. Aya kadar bu şekilde gittik malesef ama değişiyor . Bazı bebekler bi tok daha zorlanabiliyo. Hatta gazlıysa benim oğlum gibi malesef çok zor hem anne baba için hem bebek için . Biz squat yaparak uyutuyorduk bebeğimi ve sizin Şuan erken bence pilates topu alın ve üstüne oturup minik minik zıplayın o kadar etkili deneyin derim

Bebeğiniz erkekmi

Bol bol gaz masajı yapın gün içinde birde kendiniz rezene çayı için yemeklerinize kimyon katın. Acı elma yağı alıp topuklarına masaj yapın ve çoraplarını giydirin oda çok etkili. Gaz damlası olarak ben sab simplex kullandım öneririm. Birde kucağınızda tuvaletini yaptırırmış gibi bacaklarını katlayıp sırtını kendinize destek yapın ve bacaklarınızla ufak ufak zıplayın benim bebeğimi o çok sakinleştiriyordu. Umarım işinize yarar. Gazlı bebek çok zor Allah yardımcınız olsun.

Back