• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuya dalarken sıçrama ve çarpıntı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
715
268
103
Ya kızlar benim panik atağım son günlerde iyice arttı yine. Bir kaç haftadır şöyle bi olay yaşıyorum uyku iyice bastırıyo tam uycam bi anda böyle bütün vücuduma elektrik çarpmış gibi oluyo ama saniyelik bi his sonra hemen geçiyo. Ama bu beni çok korkutuyo. Bi süredirde çarpıntı yaşıyorum ama hep dinlenme halinde. Mesela araba kullanırken markette gezerken falan unutuyorum ama otururken yatarken bi anda çarpmaya başlıyo. Hep psikolojik diyorum ama bu seferde ciddi bişeyse psikolojik diyip geçirtirmek istemiyorum napcamı şaşırdım sürekli doktora gitmek istemiyorum artık çevremden utanıyorum eşimden utanıyorum yine doktora gidixem demeye 😔

Benim mensural dönemde oluyor uyurken huzursuz bacak ani atmalar hormonlardanmış belki sizin de ondandır

Ben de panik atak hastasıydım , bende de oluyordu bu bir süre elimde sürekli telefon bişeyler okuyarak uykum iyice gelip elimde telefonla hatta uyuya kalana kadar bekliyordum

Ayet-el kürsü okumadan yatmayın. Bende gece susadığımda dahi mutfağa gidemez eşim uyansın yada sabah olsun da gidip içeyim diye korku ile beklerdim. Eğer düşünürseniz göğüs kafesine de hacamat panik atakta çok etkili. Rabbim korktuklarimizdan emin kılsın hepimizi.

Back