Uykuya dalamıyorum

ozge573234

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
9
0
26
6 ay önce doğum yaptım. Doğumdan önce çok güzel uykuya geçerdim. Fakat sezeryan doğumdan sonra yanımda insan olmasına ragmen 5 gün uyumadım. Manevi sıkıntım var mı diye Hocaya bile gittim. Cünkü hangi doktora gidicegimi şaşırdım, düzelir gibi oluyor geri başlıyor hiç böyle yatağa uykum var diye girmedim, 2 de yatıyorsam 6 7 de dalıyorum şuan.. benim gibi bu durumu yaşayan var mı artık dayanamıyorum🥹

6 ay önce doğum yaptım. Doğumdan önce çok güzel uykuya geçerdim. Fakat sezeryan doğumdan sonra yanımda insan olmasına ragmen 5 gün uyumadım. Manevi sıkıntım var mı diye Hocaya bile gittim. Cünkü hangi doktora gidicegimi şaşırdım, düzelir gibi oluyor geri başlıyor hiç böyle yatağa uykum var diye girmedim, 2 de yatıyorsam 6 7 de dalıyorum şuan.. benim gibi bu durumu yaşayan var mı artık dayanamıyorum🥹
Papatya çayı, (emzirmiyosan) passifloralı Bi çay var. Trendyolda bulursan içmeyi dene kafayı güzel rahatlatıyor :)

Dalmayı kolaylastırıyormu ben melisa çayı ve melatoninde denedim fayda etmedi
Magnezyum ve Melatonin diyecektim ama melatonin de etki etmediyse bilemedim.🫤
Normalde çok güzel dalarım uykuya ama uyuyamiyorsam herhangi bir meditasyon videosu açıyorum. Evrim balıkçı, Tülay kök, bir de mistikyol Didem Çiloğlu bunların meditasyon sesi acayip dinlendirici geliyor.

Magnezyum ve Melatonin diyecektim ama melatonin de etki etmediyse bilemedim.🫤
Normalde çok güzel dalarım uykuya ama uyuyamiyorsam herhangi bir meditasyon videosu açıyorum. Evrim balıkçı, Tülay kök, bir de mistikyol Didem Çiloğlu bunların meditasyon sesi acayip dinlendirici geliyor.m

Uyuyumıyorsan uyumak için kendini zorlamamak lazım, çünkü daha beter oluyor. Kitap oku, roman falan. Okumak uyku getirir

X