Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uyku ilaclari bagimlilik yaptigi icin cok ciddi hastalıklar disinda vermiyorlarmis ( kanser hastalarina falan veriyorlatmis mesela ) Bana antidepresan turu bagimlilik yapmayan bir sey verdi ama hicbir faydasi olmadi. yakim zamanda tekrar gitmeyi dusunuyorum. Onceleri dayanabiliyordum ama bazu zamanlar cok ust uste geldiginde katlanilmaz bir boyuta ulaşıyor.
uykusuzluğunuzun sebebine göre değişiyor ilaçlar .doktorunuzu dinleyin ama benim bir kaç önerim var eğer uygulamadıysanız. akşam yemeğinden sonra ilk uykunuz geldiğinde uyuyun o anı kaçırmamaya dikkat edin . akşam üzeri spor yapın gerçekten kaslarınızı bir 40 ,50 dk yorun sonra duş alıp uyumayı deneyin uyanmanız zorlaşır. gün içinde kafein kullanmamaya dikkat edin.uyanınca kitap okuyun sadece telefon internet tekrar uyumanızı zorlaştırır ama kitap okuyarak uykuya dalarsınız yeniden.acil şifalar diliyorum size.
ee canım belki sana az uyku yetiyordur, illa herkes 7-8 saat uyucak diye bişey yok, ya da az yoruluyorsun bu uyku konusunu kafana takmamaya çalış, insan buna odaklanınca da, yine uyuyamıcam, yine uyuyamadım diye hepten uykusunu kaçırıyor