• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluk

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Kızlar aranızda uykusuzluk problemi çeken var mı?

Ben bi' kaç haftadır uyuyamıyorum doğru düzgün..
Sinirli, yorgun oluyorum, başım ağrıyo falan :14:

Dün sabah 7de anca uyudum 12de de uyandım bi' daha da bana mısın demedi uyku
Böyle dön dön yatakta uykuya dalamıyorum
Oysa ki kafamda hiçbi' şey yok, çok rahat ve mutluyum şu an memnunum hayatımdan

Siz çözüm olarak neler deniyorsunuz? :25:

Son düzenleme:
kafana bişey takıyosam desem gayet mutluyum herşey yolunda diosun:44: belkide heyecandan uyuyamıyorsun. çok hayal kurarmısın??

10 gün sonra ders programım başlıyo biraz onu düşünüp duruyorum ondan olabilir mi, heyecanlıyım da biraz :44:

Pasiflora çocuklara bile verilebilen bitkisel bir ilaç diye biliyorum. Yatılı okula gidip zırıl, zırl ağladığım zamanlar (11 yaşında) bana da vermişti annem. Zaten size doktor verdiğine göre rahat rahat kullanabilirsiniz.

Uyuma sorunu olan bir arkadaşıma doktorun önerisi hergün belli bir saatte uyanmaya kendini zorlaması olmuştu. Bir deneyin isterseniz, kaçta uyursanız uyuyun, gerekirse saat kurup o belirlediğiniz saatte kalkın bir süre. Benim arkadaşta daha sonra kansızlık problemi olduğu ortaya çıktığı için bu yöntem faydalı olmamıştı, ama sizinki gerginlik, uyku düzeninin bozulmasına bağlı bir şey ise işe yarayabilir.

aynen evet gerginim, heyecanlıyım ama passiflora bana mısın demedi
dozu arttırdım baya ilerleyen saatlerde anca uyudum :44:

öffff bendede aynı sorun var hiç gece olmasını istemiyorum buyüzden bazen sabaha karşı uyuyorum ve uykum çok hafif en küçük birşeyde uyanıyorum ve hemen uykum dağılıyor eşim hiç uyanmadan mışıl mışıl uyuyor özeniyorum ona bazen yastığı görsün yeter uyku hep gözünde :1::1::1:

aynen kızlar ya bnde dün 7bucukta uyudum
iyice düzenim bozuldu dönüp duruyorum yatakta :37:bi ara ilaç kullanıyodum deli gibi uykum geliodu yine almam lazım galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
benim düzeldi aslında biraz kızlar
sıcak falan rahat vermiyor yine uyurken ama eskisine göre iyi
kullandığım ilaç çok berbat bi' şey hiç bi' işe yaramıyo, hiç tavsiye etmem
stresi falan alıyor doğru da hafif uyku bozukluğunda etkiler belki ancak sadece rahatlattığı için ya da psikolojik olarak inanırsanız etkiler belki
ben yarım şişeyle anca uyudum :1:
umarım devam etmez de gerek kalmaz
atarax kalıcı işe yarıyo mu browniee memnun kaldın mı? :61:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benım de en büyük problemlerimden biridir uykusuzluk artıl uyuyamıyınca yatakta dönüp durdukça sinirlerim tepeme çıkıyor sinirde yapıyor bende yarın doktora gidicem dün gece uyku hapı almaya karar verdim

hiyh çok pardon bilmiyordum düzeltiyorum hemen :17:

esradlr aynen ben de doktora gitmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum :61:

Uykusuzluk benim de temel sorunum hem de yıllardır. Nasıl oluyor anlamıyorum ama çok az uyuduğum zamanlarda bile akşam erken uyuyamıyorum. Hani şu akşamları 11 de yatıp sabah 7 de 8 de kalkanlar var ya hep öyle olmak istiyorum ama...

off aynı sorun bende de var ne yazıkkı:( bu yorumu yaparken saat su anda 03:52 ama ben hala ayaktayım .ustelık aksam saat 22.00 de uyudum ve saat 02.30 da uyandım .bu hıc bır sekıl de normal degıl .gercekten cok zor bı durum yasayanlar bılır ,butun sınır dengen alt ust oluyor:( bu sorun bende son 2-3 yıldır var hıc adam gıbı bı uyku duzenım olmadı .lısede aılem en cok benı uyku duzenımden ve dakık olmamdan dolayı taktır ederdı .ama sımdı tam tersı :( uku problemı yasadıgımın ıcın dakıkte olamıyorum yetısmem gereken hıc bır yere yetısemıyorum malesef:/ 5-6 ay onceısne kadar calsıyordum su an evdeyım ama ınanın calstıgım donemde hıc farksız degıldı .eskıden en azından gece uyuyamasam bıle gunduz uyuyp uykumu alabırdım ama sımdı o da yok,2 gun uykusuz kalıyım banamısın demem .bu yuzden doktora gıtmem ıstıyrum ama cok erken yasta bole uyku haplarıda kullanmak ıstemıyorum ,cunku uyku hapları da bı yerde de antidepresan oluyor alskanlık yapmasından ve ya ruh dengemın bozulmasından korkuyordum .bı ara doktora gorunmustum hap vermsdı eet uyuyordum ama sureklı uyuyordum bu seferde :9: elımı kolumu kaldrcak halım yoktu sonra farkedınce hapı bıraktık .yıne aynı sey olur dıe korkuyorum.ama doktora gorunulmesı gereken bı durum oldugundan emınım .uyku hafıfıe alınacak bır problem degıl

uykusuzluk çok kötü bişey bigün uyku ilacımı içmesem mümkün dğl uyku girmiyor gözüme günlerce uyumadığımı bilirim ama ilacında bağımlılık yapmasından korkuorum böyle hayat boyu ilaçlamı uyuycam:( gece olmasın die dualar ederdim bütün sinir sistemini bozuyor uykusuzluk 4aydır çekiyorum

Back