canım geçmiş olsun gerçekten zor birşey seni anlıyorum çüünkü bende üniversitede yurtta kalırken bir ara 10 gün kadar böyle bir sorun yaşamıştım sabahlara kadar uyuyamıyorddum senin gibi ağladığım gecelr bile olmuştu ben sabah derse gidiyordum akşama doğru odama geliyordum o zaman uykum geliyordu kendimi ne kadar zorlasamda uykuya yenik düşüyordum 1 saat sonra uyanıyordum sonrada sabaha kadar uyuyamıyordum sonra spor yaptım çok yorucu şekilde sonrada aşırı sıcak duş ben öyle seviyorum çünkü oh rahat bir uyku seni bekliyor sonra ama dediğim gibi bacaklarım sızlayana kadar spor yaptım bir dahada hiç bu sorunla karşılaşmadım :)
uyuyamama sebebin ne olabilir sence. sen ne tahmin ediyorsun. doktorlar bi yorum yapmadı mı sadece ilaç mı veriyorlar.
sakın ilaç falan alma bence de. doktorlar da bi hoş yahu.
uyku ilacı da alma. alışkanlık yaptığını duymuştum.
kafan bişeye takıldıysa çözemediğin kurtulamadığın halledemediğin bişeyler varsa hayatında ondan olabilir.
sen düşünmediğini zannetsen de beynin onunla meşgul olabiliyor ne yazık ki.
sorunu hayatından çıkarınca düzelirsin. sorun neyse onu bulmaya çalış bence.
bu arada söylemesi kolay biliyorum :) kolaysa sen kendi sorunlarını hayatından çıkar diyeceksin ama kelin ilacı olsa başına sürermiş..
Normal görünmüyor canım.
Hani ara da herkese olan bir şey ama uzun olmuş senin ki.
Bir hekim anlar ancak.
arkadaşım çok geçmiş olsun, ben de çok uykusuzluk çektim. Majör depresyon teşhisi koymuşlardı. Bir ilaç alıyordum akşamları yarımı 15dk da narkoza sokuyordu.
Ben sana sıcak banyo ve banyoya özel tuzlardan tavsiye ederim. Küvetin varsa muhakkak kullan. Iyice gevşersin. O da işe yaramazsa al eline tesbihi 100 sübhanAllah, 100 elhamdülillah, 100 Allah u ekber çek anında uykun gelir. Aklıma başka şeyler gelirse yazmaya çalışırım, tekrar geçmiş olsun...
sağol canım. sıcak banyoyu denedim ama özel tuzları deneme şansım yok malesef küvetim yok.
majör depresyona baktım şimdi belirtilerine ama yazan belirtilere uyduğumuda düşünmüyorum ya da en azından gittiğim 2 psikiyatırdan biri sanırım bu teşhisi koyardı(
önerin içinde tesekkur ederim. deneyeceğim.
panik yapma canım ya,çok ciddi bir durum gibi gözükmüyor...ben hayatımın yarısında yaşadım bu sorunu...ara ara düzeliyor ama yanlışlarımı biliyorum...mesela dün gece süper filmler vardı,derken gece 02,30 gibi yattım,sabah 07,00 da kızlarım okula gidecek diye kalktım ama ruh gibi yanionlar gitti 08,00 de bir yattım tam 15,oo a kadar...tahminin üzere şunda cin gibiyim...ne yapmama gerekiyor,yarın işe gidicem uyumama imkan yok yani yarın akşam yatağa zor atarım kendimi...sana tavsiyem gün içinde yorgunluktan ölsen bile hiç uyuma,yatmadan 2 saat önce hafif bir spor yap,melisa ya da papatya çayı iç,ılık bir duş al,bebekler gibi uyursun canım asla ilaç kullanma sonra kronikleşir durumun...
tatlım bende yaklasık 4 senedır gece uyanık sabah uyuyordum calısmıyorum ama yınede rahatsızlık verıcı ha bellı dönemlerde çalıştımda zor oldu bende doktora gıttım bana tavsıye ettgı seyler 1 rahat bı yatak 2 odada saat.tv.pc.ışık olmıyacak 3 hergun uyusanda uyumasanda aynı saatte yatakda olucaksın.aklının kalıcagı herseyı yatagın dışında bırak ben bunları denemedım 1 2 gun dendım sonra umursamadım ama ben kahvemıde cayımıda içerim. kendı yöntemlerımle bu problemı aştım yaptıgım teksey yorulmak ve uyuyamıyorum dememek ! kendı kendıni motive et ben uyuyorum de ! yataga yattıgında senınde emınım aklına bı cok sey gelıyor benımde sorunlarım vardı düşün düşün düşün kafayı yıyordum ha bı bakıyorum sabh olmuş bunlarıda at kenara yataga yatınca tek düşündügün uyku olsun sonra bana fayda edıyor sana edermı bılmem ama ıcınden 1 2 3 4 5 6.... say 50den sonra başa dönmenı tavsıye ederım. sizlere sacma gelebılır belkı gülersınız bende gülüyorum ama ben düzeldim sende neden olmasın.
frizya yanlız değilsiniz, sizin gibi olan çok kişi var ve en başta ben.......ama ben bunu dert olarak görmüyorum, hatta zaman zaman insan ömrü uykuda geçirilecek kadar çok mu deyip kendimi rahatlatıyorum....bunu dert etmediğiniz zaman işiniz daha rahat olacaktır, çok kafanıza takmayın derim nacizane....
frizya yanlız değilsiniz, sizin gibi olan çok kişi var ve en başta ben.......ama ben bunu dert olarak görmüyorum, hatta zaman zaman insan ömrü uykuda geçirilecek kadar çok mu deyip kendimi rahatlatıyorum....bunu dert etmediğiniz zaman işiniz daha rahat olacaktır, çok kafanıza takmayın derim nacizane....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?