Uykusuzlar :)

Önceki gün dra gittik. 2 saatte bir bazen saat başı uyanıyor 9 aylık. Baybay night damla verdi. On damla uyumadan yarım saat önce içir diye. Eve geldim yorumlara baktım insanlar o kadar övmüş ki. Bebeğim 9 da uyudu sabaha kadar vs diye. Ben iki gündür veriyorum. Benim bebişte bu da ters tepti. Artık saat başı değil 10 dkda bir uyanıyor. Dayak yemiş gibi uyanıyorum ama o uykusunu almış gayet keyifli bir şekilde uyanıyor. İmdaaattt

Gaz damlaları da biz de aynı etkiyi yaptı…
Güya rahatlatacaktı daha perişan olduk :)
Siz 9 aylık deyince ben bi heveslendim
Geçmiyor zalıım zaman geçmiyor…

Hanımlargündüz uykularınız nasıl bizimkinin en fazla yarım saat .Nasıl uzatacağız süreyi gün boyu onınla ilgileniyorum gündüz biraz uyusa ben de dinleneceğim tecrübeleriniz neler?

Gaz damlaları da biz de aynı etkiyi yaptı…
Güya rahatlatacaktı daha perişan olduk :)
Siz 9 aylık deyince ben bi heveslendim
Geçmiyor zalıım zaman geçmiyor…
Siz kaç aylıksınız ben buralara nerelerden geldim bir bilseniz anlatsam roman olur denen cinsten

2,5 aylık :) Ayy lütfen birileri bir şey anlatsın bana ben de dinleyeyim :)
Travmatik Doğum hikayem
Kabus gibi bir hamilelik geçirdim. Sonrası da kabus gibi ama şuan şükür ki çok daha iyiyiz
Buradan vaktiniz varsa okuyup boool bol şükredebilirsiniz
Bir buçuk ayın sonunda küvözde kalıp parmak kadar kıyafetlere bakıp iç çekerdim. Geçer mi zaman büyür mü bu diye. Şimdi 9. Aydayız düzeltilmiş aya göre 7. Ay sayılıyor ama

Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç geçirmişsiniz.Rabbim sabrını da beraberinde vermiş size.
En başından sonuna kadar hem fiziksel hem ruhsal gerçekten farklı bir boyut…
İnsanın dünyasını tamamen bambaşka bir boyuta taşıyan bir olgu…Etrafına,kendine başka gözlerle baktıran bir değişim-gelişim süreci.
İnsanoğlu işte…Olumsuzluklara odaklanırken güzellikler yanından gelip geçiyor farkına varmıyor ,varamıyor.Kendi adıma şu süreçte öyleyim.
Sabahtan başlıyorum akşam ve gece yaşayacağım stresin kaygısını gütmeye.
Aslında zamanın ne kadar çabuk geçtiğini geçmişe bakarak anlayabiliyoruz.

Rabbim size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin.
Meleğiniz de huzurla uyusun.
Çok teşekkür ediyorum zaman ayırıp desteğinizi esirgemediğiniz için.
Sevgiler

Hanımlargündüz uykularınız nasıl bizimkinin en fazla yarım saat .Nasıl uzatacağız süreyi gün boyu onınla ilgileniyorum gündüz biraz uyusa ben de dinleneceğim tecrübeleriniz neler?
Benim ilk cocuk kalabalıkta buyudu bana mısın demiyordu gece gundüz uzun uykuları vardı sanki dünyaya yemeye içmeye uyumaya gelmişti simdi kızım ise ne gece ne gundüz uykusu yok en fazla 15 dakika uyur resmen dopink olur ağlar mızlar durur ben perişan gundüz gece aynı 3 ,4 saatte bir 15 dakika tıkırtı ya da uyanır

Ne güzel söylemişsiniz. Çok haklısınız. Ama inanın göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman. Ben de yaşadıkça gördüm, görüyorum. Her saniyesinin tadını çıkarın bol bol koklayın miniğinizi
Ben de çok teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün.

Bizim gündüz uykuları ile gece uykusu yer değiştirse keşke :))
Huzursuz olduğu günler oluyor elbet ama geceye nazaran daha iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…