• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları uykusuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asikalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
5
0
86
İstanbul
slm arkadaşlar 6 aylık oğlum gece uyumuyor uyusada 10 dk uyuyor ,sonra sabahcı ee bende uyku tabi hiç yok çıldırasım geliyor,inanın kendiliğine uyuyan bebişlere hayranım ne olur bi akıl verin tşk:emir_bebek:

Doğduğundan beri mi geceleri uyumuyor. Eğer yeni yeni uyumuyorsa dişlerindendir canım.Yani diş çıkaracaktır.Eğer doğduğundan beri uykusuzsa gece güzdüz farkını anlamamıştır. Geceleri uyutmaya çalıştığında bütün ışıkları kapatmayı dene.Eğer etrafını incelemeye devam ediyorsa gözlerinin üzerine ince bir mendil kapatmayı dene canım. Ninnide çok iyi geliyor uyutmak için. Güzdüz çok uyuyorsa bir anda uyutma diyemem,çünkü olmaz. Hergün yarım saat azaltarak uyutmayı dene canım. Merak etme her anne aynı süreci yaşıyor.

benimki biraz mrklı uyutmada naparsan yap kucakta gezmeye bayılıyor ama tabi gezdirmek istemiyorum bide ona alışırsa yandım vallahi,şuan diş çıkarmıyor gündüz desem çok uyumuyor ,doğduğundan beri deil 3 aylıkken başladı uyumamaya ne yapdıysam boş birde doktoruna danışayım gerçi oda bişey yapamaz ama bi umut işte arkdşm:ecrin_bebek:

aynı problem biz de de var ne yazık ki!! melila ya da bay bay hakkında bilginiz var mı?

bizimde uyku problemimiz vardı doktorumuz uykusunu düzenlemesi için atarax verdi ara ara kullanıyorum hala a.s

Back