evet zınco metsilden daha etkili sanırım benım kızımda 66gunluk ve bende uykusuz geziyorum 2 saate 1 mutlaka uyanıyor kucakçı ayrıca:bbo:bugün pentaxım ve bcg oldu mız mızlanıp duruyor bu arada uyku uyku değil başım kazan gibi hatta bişey anlatayım geçen gece beşikte ağlayan çocuğu ayağımda sanıp boş ayaklarımı sallamışım ve yine aynı gece elimde emzik var sanıp boş elimi kızın ağzına zorlamışım hiç birini sabah hatırlamıyordum
eşim bana sabah çok üzüldüğünü söyledi::::çok üzgünüm:
sağ olsunlar--------------------------------------------------------------------------------
Canım ya bazen bana da oluyor kucağımda emziriyorum zannediyorum bir bakıyorum beşikte uykusuzluk başımıza vuruyor iyice
Canancım bebişin 3 aylık olmuş maşallah hala 4 te mi uyuyor peki sabahları kaçta uyanıyor ?
Arkadaşlar bebeğim 16 günlük oldu. İlk 10 gün rahat uyuyordu günün büyük bölümünü uyuyarak geçiriyordu. Ancak yaklaşık bir haftadır bebeğim uyumuyor dolayısıyla bende. Akşam 2-3 saat uyuyor geri kalan zamanda kucağımda ağzında memeyle durmak istiyor. Kucağımda bazen uyuyor yerine koyduktan 5-10 dakika sonra ağlamaya başlıyor. Gaz sancısındandır diye zinco ve küçük hind. cevizi aldım ama uykusu hala düzene girmedi ağlaması azaldı sadece. Birde uykuya daldığında birden ses çıkartarak irkiliyor. İrkildikten sonra yine uyumuyor. Ayakta duracak gücüm kalmadı beni de çok yoruyor sizce ne yapmalıyım? Sizlerin başına geldi mi böyle bir olay?
Arkadaşlar bebeğim 16 günlük oldu. İlk 10 gün rahat uyuyordu günün büyük bölümünü uyuyarak geçiriyordu. Ancak yaklaşık bir haftadır bebeğim uyumuyor dolayısıyla bende. Akşam 2-3 saat uyuyor geri kalan zamanda kucağımda ağzında memeyle durmak istiyor. Kucağımda bazen uyuyor yerine koyduktan 5-10 dakika sonra ağlamaya başlıyor. Gaz sancısındandır diye zinco ve küçük hind. cevizi aldım ama uykusu hala düzene girmedi ağlaması azaldı sadece. Birde uykuya daldığında birden ses çıkartarak irkiliyor. İrkildikten sonra yine uyumuyor. Ayakta duracak gücüm kalmadı beni de çok yoruyor sizce ne yapmalıyım? Sizlerin başına geldi mi böyle bir olay?