Uykumu blen mide bulants

ArmutTatlisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
3.972
3
kızlar bugun uyurken bi anda uyandım feci şekilde mide bulantısı var ve ağzıma su geliyo gibi bööö desem çıkarıcam o kadar su var sanki ve midem bomboş hissettim bunu tamamen boş ve açım ayağa kalktım çıkarma isteği gitti hemen ağzıma bi lokma ekmek aldım geri yattım sırt üstü yatınca bi problem yoktu ama yan yatınca tkr bulandı uyandığımda da yan yatıyordum tekrar uyuduktan sonra geçti ama akşama doğru tekrar bi mide bulantısı oldu ve hala var mide bulantım karnımın tok olmasına rağmen var nedir bu bilen var mımafoldumben

kuru nane ye cnm bi kasik.. midenin suyunu aliyo o.. leblebi de yiyebilirsin..
asitli iceceklerden uzak dur..
hafif yemeye calis..

safra kesesi olmasın bir doktora gitsen ultrasonla birr baktır benimde midem bulanıyordu durduk yere safra kesesi cıkmıstı senin mide üşütmeside olabilir ama yinede bir doktora git sen

üşütmüş olabilirm cnm safra değil cnm annemde de safra hastalığı vardı aldırdı hatta biliyorum ama düşüncen için tşk ederim asitli içeçek çok tüketiyorum kola alışkanlığı var aşırı derecede midemi delicem diye korkuyorum o derece. çok fazla yemek yemem zaten çok iştahım yoktur ama abur cubur çok yerim acılı cipsi alırım bi de kola tamam yeter bana ama çok zarar veriyorum mideme biliyorum ama vazgeçemiyorum

X