Uykuluyken düşünmek yada hayal kurmak??

-Siyah-

Atam ♡
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
369
Puanlar
33
Kızlar nasil anlatsam bilmiyorum.
Bu sorunu yasiyan varmi aranizda gercekten artik tuhaf hissetmeye basladim kendimi neyse lafi fazla uzatmadan konuya geciyorum.
Gece uyurken bi anda uyaniyorum ama soyle bilincim az cok yerinde gozlerim kapali yatiyorum.
Bi anda sanki yanimda biri var ve bn o kisinin adini sayikliyorum oda bana hadi uyu artik sus diyo ama onun varligini yanimda hissediyorum yada o gun olan olaylari kafamda kurguluyorum veya dinledigim sarkilar beynimin icinde tekrar caliyo yanliz gun boyu hersey normalken sadece gece uyku uyaniklik arasinda oluyo sizce bu normalmi yada aranizda yasiyanlar varmi artik kendimi deli gibi hissetmeye basladim

Acaba derin uyku haline mi geçemiyorsun. Odanda ışık, ses, alttan alttan rahatsız edebilecek şeyler var mı?

Acaba derin uyku haline mi geçemiyorsun. Odanda ışık, ses, alttan alttan rahatsız edebilecek şeyler var mı?
Yok cnm odamda ne ses var ne ışık bi anda oluyo uyurken bilincim az çok acık gozler kapali yatiyorum

RAM uykudayken olur bu tip seyler, muhtemelen derin uykuya gecemiyosun. Surekli oluyorsa vucudun ve beynin tam olarak dinlenemez.

RAM uykudayken olur bu tip seyler, muhtemelen derin uykuya gecemiyosun. Surekli oluyorsa vucudun ve beynin tam olarak dinlenemez.
Aslinda eskiden boyle seyler olmuyodu uyku duzenim bozulduktan sonra olmaya basladi ve bildiginiz geceleri hayal goruyorum kendimi deli gibi hissetmeye basladim bu seferde paranoyak olucm

bana bir zamanlar olurdu, bilincim açık herşeyi duyardım ama ne gerçekten uyuyabilirdim ne de uyanabilirdim.
hatta hareket de edemezdim çok sıkıntılıydı.
o zamanları düşündüğümde çok stresli bir zamandan geçiyordum. psikolojik olarak da pek iyi olduğum söylenemezdi
uzun zamandır yaşamıyorum böyle bir şey. belki sizin de strestendir.

Bende bi ara dediğin gibi uyur vaziyetteyim ama duyuyorum ses bide onlara cevap veriyorum öyle olurdu sonra sonra azaldı.

bana da cok sık oluyor bu durum sanırım cok dusunmekten

Uykuya dalarken kendinde çok düşünür müsün?

Yok cnm genelde muzik dinler oyun oynar yatarim
bir kaç gün uyurken bunları yapmamaya çalış derim. telefonunda senden uzakta olsun. bir de böyle dene. eğer hala aynı şeylerle karşılaşırsan uyku bozukluğu durumu olabilir

bir kaç gün uyurken bunları yapmamaya çalış derim. telefonunda senden uzakta olsun. bir de böyle dene. eğer hala aynı şeylerle karşılaşırsan uyku bozukluğu durumu olabilir
Peki cnm denicem tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…