Şimdiden geçmiş olsun inanın korkulacak bir şey yok benim oğlum 5 aylıkken sünnet oldu sadece ilk günü biraz ağladı acısı oldu. İkinci gün normale döndük bezin içinde hiç sorun olmuyor zatenMerhaba hanımlar,
Size şimdi uykularımı kaçıran bir sorundan bahsetmek istiyorum 1 haftadır aşırı gerginim.
Bebeğim 8 aylık ve doğuştan sünnet derisinde darlık vardı. Doktor bi kaç kere açtı ama maalesef her seferinde kapandı ve artık sünnet şart. Tam hareketli zamanları sürünüyor emekliyor kalkmaya çalışıyor kıpır kıpır.
Salı gününe randevu aldık ama benim içim içimi yiyor. Gurbette olduğumuz için yardıma gelecek kimsem yok, eşim sabah 7 akşam 10 çalışıyor bana gram faydası yok yani. Ben tek başıma nasıl yapıcam nasıl edicem bu çocuğu nasıl kolluycam aklımı kaçırmak üzereyim. Evim 4. Kat Asansör yok. Biz hergün kanguru ile sabah ve akşam çıkar dolaşırdık biraz olsun sakinler rahatlardı. Onu zaten yapamıycam. Yürüteçe biner en azından biraz oyalanırdı şimdi o da olmayacak. Eeee Şimdi nasıl olacak ben kafaları yiyorum. Deneyimli anneler lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın biraz sakinleşmeye ihtiyacım var
Bizimki de 6 aylık bende pazartesi sünnet ettiricem şurada yerimi alıyım tavsiyeler içinMerhaba hanımlar,
Size şimdi uykularımı kaçıran bir sorundan bahsetmek istiyorum 1 haftadır aşırı gerginim.
Bebeğim 8 aylık ve doğuştan sünnet derisinde darlık vardı. Doktor bi kaç kere açtı ama maalesef her seferinde kapandı ve artık sünnet şart. Tam hareketli zamanları sürünüyor emekliyor kalkmaya çalışıyor kıpır kıpır.
Salı gününe randevu aldık ama benim içim içimi yiyor. Gurbette olduğumuz için yardıma gelecek kimsem yok, eşim sabah 7 akşam 10 çalışıyor bana gram faydası yok yani. Ben tek başıma nasıl yapıcam nasıl edicem bu çocuğu nasıl kolluycam aklımı kaçırmak üzereyim. Evim 4. Kat Asansör yok. Biz hergün kanguru ile sabah ve akşam çıkar dolaşırdık biraz olsun sakinler rahatlardı. Onu zaten yapamıycam. Yürüteçe biner en azından biraz oyalanırdı şimdi o da olmayacak. Eeee Şimdi nasıl olacak ben kafaları yiyorum. Deneyimli anneler lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın biraz sakinleşmeye ihtiyacım var
Merhaba hanımlar,
Bize tam tersi 5 güne kdr yikanmasin demişti doktorumuz.. duruma göre değişiklik mi gösteriyor acabaBu kadar strese ne gerek var.
Ha keşke daha önce yaptırsaymışsınız madem doğuştan.
Ben benim küçüğü tek başıma götürdüm hastaneye sünnet ettirdim zaten bezli iken çok sıkıntı olmıuyor. Yürüteçe bindirmeyin zaten zararlı birşey.
Bebeklerde ağrı sızı olmuyor öyle merak etmeyin. Her gün yıkayın doktorun verdiği kremi sürün iyileşir iki güne.
Canım benim şimdiden hiç uykularını kaçırma. Dua et. Rabbim sana bir kolaylık verecek elbet..Hem sünnet olmazsa bir yaşına kadar sonrası daha zor olacak.
Sünnet olduktan sonra ilaçları alınca rahatlıyor bebek.. Hem idrarj antibiyotik gibi iyileştirir onu. Sende bakarsın güzelce. Korku daha çok seni çaresiz hissettirir at üzerinden bu düşünceleri duyguları. Sağlıkla olsun bitsin darısı damatlığına olsun.
Aminnn çok teşekkür ederim.Benim oğlum 4 aylıkken sünnet oldu çok hareketliydi. Kısa zamanda iyileşti. Darısı size.
Yürüteç konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Yürüme arkadaşı da aldım ama şu an daha çok dengesini sağlayamadığından tutunup kalkmaya çalışırken düşüp kendini incitiyor. Malum ne kadar gözünüz üstünde de olsa bir anlık birşey yürüteç e de sürekli koymuyorum gün içinde 3-4 defa 15-20 dk en fazla o da hevesini alsın diye.Bu kadar strese ne gerek var.
Ha keşke daha önce yaptırsaymışsınız madem doğuştan.
Ben benim küçüğü tek başıma götürdüm hastaneye sünnet ettirdim zaten bezli iken çok sıkıntı olmıuyor. Yürüteçe bindirmeyin zaten zararlı birşey.
Bebeklerde ağrı sızı olmuyor öyle merak etmeyin. Her gün yıkayın doktorun verdiği kremi sürün iyileşir iki güne.
Peki emeklemeye dönmeye çalışırken kendine zarar vermedi mi? Benimki yerde yüz üstü sürünmeye bayılıyor o zaman canı yanmaz mı ki?Neden bu kadarı stres yaptınız ki ?
Oğlum 7 aylıkken sünnet oldu, sadece ilk gün keyifsizdi biraz, bir sıkıntı yaşamadık, bezli olduğu için daha kolay oluyor.
Yanınızda birilerinin olmasına falan gerek yok zaten.
Oyuncağa maksimum odaklanma süresi 15 dkOğlum yakın zamanda sünnet oldu inanın hiç sünnet olmuş gibi değildi, daha da iyi olur oğlunuz insallah... hiç korkmayın hem basit bi operasyon hem zorluk olsa bile maksimum 2-3 günlük zorluk olur... oyalamak için bikac farklı oyuncak çıkarabilirsiniz.
Aminn inşaallahBenim oğlum 4 aylıkken sünnet oldu çok hareketliydi. Kısa zamanda iyileşti. Darısı size.
Hemen bakıyorum teşekkürlerGecen haftalarda baya yuruyen koltuk tepelerinde ziplayan yigenin sunnet oldu.
2 gun suruyor sıkıntısi en fazla.
Zaten hareket etmeye calisinca acidigi icin harketsiz durmayi tercih eder muhtemelen.
Sunnet bezleri var bebekler icin orada varmi bilmiyorum.
Carpmlar icin falan baya iyi onlardan alin derim
Aynı şekil ve zamanlarda oldu. Hafif sersemletecek kadar anestezi altında oldu sünneti oğlum geçen yıl. İki saatte çıktık hastaneden ertesi gün normal hayata döndük. Merak etmeyin şimdiden geçmiş olsunMerhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?