• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Uykularım kaçtı

Hayattozpembe

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
15
2
6
29
Merhaba bayanlar benim bi erkek arkadaşım var uzaktan akrabamız annemlede annesi arkadaş ben onu ilk gördüğümden beri aşığım ona ve kaybetmek istemiyorum şuan üniversite de öğrenciyim o da dışardan okulunu okuyo ayrıca çalışıyo konuya şöyle geliyim ben erkek arkadaşım diyoki kurban bayramından sonra gelelim seni istemeye diyo seni kaybetmek istemiyorum en azından yüzük takalım diyo bende çok istiyorum ama annemler okulu bahane edip vermeyebilirler onları nasıl ikna edebilirim şimdiden hepinize teşekkür ederim

Okulunu bitir derim ben ama dersin ki yok biz istiyoruz o zaman evlendiğinde okuyacağının ve o okulu bitireceğinin garantisini vermelisin.

Okuyacam ben zaten hemen evlilik olmayacak sadece adını koymak istiyoruz çevremde başıma bela olan çok insan var sadece yüzük takıp hem onlardan kurtulmak hemde ailelerin bilip onayını almak

Okuyacam ben zaten hemen evlilik olmayacak sadece adını koymak istiyoruz çevremde başıma bela olan çok insan var sadece yüzük takıp hem onlardan kurtulmak hemde ailelerin bilip onayını almak
bence yine de yüzük takılması için acele etme , okul bitince söz takılsa niye kaybedeceksin ki sevgilini ? seven insan zaten bekler .
okulun arasına bu telaşları sıkıştırma bence sevgilinle bugünlerin tadını çıkarın:işsiz:

benim görümcem de aynı senin gibiydi, yüzük takılacağı gün "çok pişmanım keşke acele etmeseydim" dedi..
siz kendinize hakim olduktan sonra sizi kaybetmekten neden korkuyor ki?

daha önceki konunuzda da erkeksi davranıyorum fln demişsiniz, kolay kolay kimse yaklaşamaz demek ki size, kim başınıza bela olmaya cesaret edebilir ki :rapci:

Yüzüğü takın o zamana da nişan falan uzatırsınız arayı çok istiyosan kaçıncı sınıfsın

İki taraf da olur derse hemen takın düşünmeyin canım siz birbirinizi sevdiniz mi önünüzde dağ bile duramaz.

Back