Uykudan uyandıran çarpıntı :(

muskulpesenttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
19
1
1
31
İyi geceler arkadaslar..
Normalde huzursuz uyuduğum için gece 3-4'e kadar bekler bayilacak kadar kotu olumca ancak ozaman uyurum.. ilk defa erken yatiyim dedim. 12 bucukta yattim saat 1.37 oldu brlki 3 defa dalip deli gibi atan kalp carpintimla uyaniyorum. Çıldırıcam artik. İnsan uykudan uyanip aglarmi sinirden.. huzur yok mu bana? Sabah 6 bucukta uyanip ise gitmem lazim. cogu zaman 2-3 saatlik uykuyla ise gidip 12 saat çalışıyorum. Ya yoruldum cok yoruldum uyksuzluktan beynim uyusuk gibi gezmekten . Neden oluyor bu bana? Ya da ben bu sekilde uyandigimda nasil sakinlesebilirim??? Bi önerisi olan varsa soylesin Allah rizasi icin. Ben cok harap oluyorum. (((

Profesyonel birilerinden yardım alıyor musunuz? Bu şekilde hayat kaliteniz çok düşer. Gününüz verimli geçmez.

Gece gelen panik atak bi neydi adi ya unuttum ama bi doktora gorun canim hamilelik zamanimda cok yasadim simdi normal panik ataklarim basladi

Gergin ve stresli bir hayatınız mi var?
Onlar etkiliyor olabilir. Panik atak gibi geldi bana.
Ben de aynısını yaşadım yazdığınız her cümle sanki yaşadığım şeyi tarif ediyor.
Benim stresli olduğum bir zamandı. 1 kere yaşadım sadece. Ama arka arkaya 2 kere tekrsrlamist8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…