Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıUykudan sonra titreme sebebi ne olabilir?
Merhaba kızım 8 aylık uykudan uyandıktan sonra tuhaf bir şekilde titriyor ilk önce terleyip üşüdüğünü sanmıştım ama değil. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardmcı olursa sevinirim
Benim oğlumdada oluyordu
Daha çok küçük ya uyandıktan sonra vücut uyuşmuş oluyor hareketsiz kalıyorya toparlanma süreci vücudun kendine gelme süreci gibi düşünün, gerinmeyi bilmiyor olabilir henüz.
Bende bazen uyanınca gerinmem kaslarımı kadar titretir uyuşukluğu gideririm
Tabi bir doktorla görüşmelisiniz
O anı videoya çekip doktora gösterebilirsiniz
Hemen hastalık senaryoları yazmaya gerek yok küçük bebekler abuk subuk hareketler yapıp anneleri telaşlandırmaya bayılır
Benim oğlumdada oluyordu
Daha çok küçük ya uyandıktan sonra vücut uyuşmuş oluyor hareketsiz kalıyorya toparlanma süreci vücudun kendine gelme süreci gibi düşünün, gerinmeyi bilmiyor olabilir henüz.
Bende bazen uyanınca gerinmem kaslarımı kadar titretir uyuşukluğu gideririm
Tabi bir doktorla görüşmelisiniz
O anı videoya çekip doktora gösterebilirsiniz
Hemen hastalık senaryoları yazmaya gerek yok küçük bebekler abuk subuk hareketler yapıp anneleri telaşlandırmaya bayılır