Uykuda sarsılma yardım edin lutfen...

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
kızlar merhabalar.bende gectıgımız senelerde uzun sure boyunca uykuda deprem hıssı oldu.bırden uyanıyorum ve uyandıgımda deprem oluyo zannedıyorum vucudum nası sallanıyo sıze anlatamam gercek gıbı ! cok korkunc eyvahedigeldismile
kalkıyorum hemen yataktan etrafa bakıyorum hersey normal gorunuyo ama sarsıntı devam edıyo sakın ol bısey yok dıyerek kendımı yatıstıryorum ve bı sure sonra gecıyo.
gecen senelerde her gun yasasım uzunca bı sure bu hıssı ve cok rahatsız oluyodum
1 yıla yakındır olmuyodu gecen gece yıne oldu yıne nası kalktıgımı bılemedım bu gercek degıl deyıp yatagımda kalıyorum ama bıtmıyo ayaga kalkmak zorunda kalıyorum bilmiyorumkismile boyle bısey yasayan duyan varsa nolur bana yardım edin cunku cok rahatsız edıcı ve korkutucu bısey.neden oluyo olabılır?? sımdıden tesekkurler a.s.

Canım banada oluyo arasıra bu.ılk Başlangıcı şu Adapazarı depreminden sonra başladı.Her seferinde yeniden deprem oluyo zannettim.Sonra bi süre geçer gibi oldu.ama bazen yine oluyodu.Çok korkuyodum bende.Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyodu.Sonraları çok yorulduğum ve bişeye üzüldüğümde tekrarlamaya başladı.O şekilde uykudan uyanmak çok kötü bişey.Sonra bunun panik atak rahatsızlığı olduğunu öğrendim.Günlük hayatımdada çok panik olan bi insanım.Ölüm korkularım var.Çocuklarıma bişey olacak diyede çok korkuyorum.Abartı boyutunda yani.Çok rahat araba kullanabilirken şimdi binmeye korkuyorum.Tabi bu yıllar içerisinde gelişti.Psikoloğa gitmen lazım senin anlıycan.Yada psikiyatriste.

gercekten mi canım benim cok uzuldum senın adına.ama kendı adıma da uzulmem gerek galıba...
bende bı deprem yasamıstım ve cok korkmustum evımzın duvarları catlamıstı uzun sure etkısınden kurtulamadım hala da cok korkarım depremden.allahım hepımızden uzak tutsun ınsallah :Saruboceq: bende gece hep yasıorum bunu ve sımdı bıde gecelerı uyandıgımda dedıgın gıbı korkularım olustu ya deprem olursa ya sevgılıme bısey olursa ya bu gece olursem gıbı aptalca dusunceler gecıyo kafamdan.sonra sabah dusunuyorum gece neden bole sacma seyler dusundum dıye ama oluyo malesef mafoldumben cok tesekkur ederım cevabın ıcın canım ınsallah ıkımızde ıyı oluruz allah senı de aılenı de korusun..sevgıler a.s.

sağol canım iyi dileklerin için.ınan doktorun çok faydası oluyo.Sende en kısa zamanda iyi olursun inşallah.

bende sureklı zıplıyorum uzun suredırde var hatta bazen bu zıplamalar 5 dk bıle surdugu oluyor kız arkadasımla uyurken dayanamayıp uyandırmıştı bende uyanıyorum zaten o kadar uzun zıplıyorumkı ama öle depremdı vs bıseyde yaşamadım ama anlam veremıyorum dogrusu araştırmıyorumda gercı

zıplama mı ??allah allah canım bılmıyorum kı zıplama nası oluyo ben drek sarsıntı yasıyorum ınsallah senınkı de gecer zıplama yasamadıgım ıcın de bısey dyemıcem sımdı sana :bbo:

ee hmm nasıl anlatım mesala ruyanda (bu herkese oluyordu anlatınca soyluyorlar) bı yolda yuruyorsun ve ayagın burkuluo ve gercekdede o sekılde sarsılıyorsun gıbı ancak bole anlatabıldım yada korkunc bır ruya gorurmus gıbı hoplarsın ya ole bısey :) alıştım ben artık hiç araştırmıyorumda gecmesı ıcın ama bırıyle yatınca rahatsız oluyorlar nişanlım düşünsün :)

hıım annadım canım benım...onlar banada oluyo bırden dusuyomus gıbı asagıya dımı :eek: evet haklısın aslında kafaya taktıkca daha cok bunalıyosun daha cok ırdelıyosun.dusunmemek gerek ınsallah ıılesırız ıkımızde mafoldumben

Kızlar cok fazla kafya taktıgınız seylermı var oda etkıleruyuyamazsınız sonra yatak sallanıyolmus gıbı olur benımde sankı odaya eve bırı gırcek gıbı falan oluyor bazen

olabılır canım ama yıllardr vardı bu bende neden oldugunu cozemedım bı turlu hırsız gırcek dıe de dusunuyorum benı oldrr mu falan gbı salakca seyler bazen aklımdan suphe edıyorum kafamçokkarıştı

ayne n CNM YA EVE BıRı GıRCEK ÖLDÜRCK FALAN HABERLERDEND ETKILRNIYOR Z BENCE ıNSANLA R NE HALE GELDŞı

olabılır aslıcım haklısın artık kımseye guvenılmıyo hep bı panık hep bı korku ıcınde yasıyoruz ne yazıkkı

bende bu aralar hep uykumda sıçrıyorum sanki bi yerlerden düşüyomuş gibi oluyo ama sanırım sıkıntılı dönemlerden geçerken hep bu oluyo günlük stres ve sıkıntılardan kaynaklanıyo olabilir

kesınlıkle öle sıkıntılıysan sorun var ise yatarken dusunduysen öle seyler olabılıyır cnm stres yapma hersey gelır gecer saglık önemli

karsı komsumuz doktordu.dun ona sordum anlattım yasadıklarımı depremden etkılenmıs olabılırsın bılınc altında deprem korkusu kalmıs olabılır dedı deprem fobım vardı oncelerı kotu bı deprem yasamıstım ama bayadıır olmuyodu boyle..artık bılemıyorum ınsallah allah herkese yardım eder

slm kızlar benim kızımda uyurken yanına gittiğimde sıçrayıp uyanıyor anlamıyorum neden oluyor .
üzerini örtmeye çalışsam şıçrayacak diye korkar oldum ne yapmalı bilmiyorum .kızım küçük değil 28 yaşında.genç kız

X