- 16 Nisan 2021
- 1.815
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
-
İnternette lenf bezi büyümesi falan yazıyorBurnunuz tikaniyor ve ağzınızı açıyorsunuz büyük ihtimalle. Oda kurudur. Hava nemlendirici bir buhar makinesi satın alın. Rahatlatacaktir.
Tırnağınız morarsa tırnak kanseri yazar internette. Lenf bezlerinize kendiniz de dokunabirsiniz. Büyüse aynada bile farkedilir. Kulagin altindaki kafa kemiginin hemen altinda oluyor. Kulagin arka tarafinda boyunda oluyor, koltuk altinda oluyor. Son ikisi sizi ilgilendirmiyor tabi. Ama oyle bir sey yoktur rahatlayin. Hava nemlendiricisi alin.İnternette lenf bezi büyümesi falan yazıyor
Haklısınız teşekkürler anksiyete o kadar zor ki rabbim dermansız dertlerden korusun ama en ufacık şeyler bile tetikliyorTırnağınız morarsa tırnak kanseri yazar internette. Lenf bezlerinize kendiniz de dokunabirsiniz. Büyüse aynada bile farkedilir. Kulagin altindaki kafa kemiginin hemen altinda oluyor. Kulagin arka tarafinda boyunda oluyor, koltuk altinda oluyor. Son ikisi sizi ilgilendirmiyor tabi. Ama oyle bir sey yoktur rahatlayin. Hava nemlendiricisi alin.
Haklısınız sağolunİnternete kesinlikle aldanmayın burnunuzun tıkanması sebebiyle oluyordur o veya çok yorgunsanız da olabilir
Bende daha önce hiç olmazdı. Hayatımda ilk kez yaşıyorum bu sorunuBende arada eşimde hep oluyor yastık kılıfı dayanmıyor sanırım nefes darlığından
Olabilir ama sindirim sıkıntım vs yok şaşırırım öyleyseBen parazit kaynaklı diye biliyorum.
Tedavi görüyorsaniz, hastalik belirtilerini internetten arastirmaniz yasaklanmistir size.Haklısınız teşekkürler anksiyete o kadar zor ki rabbim dermansız dertlerden korusun ama en ufacık şeyler bile tetikliyor
Bilmiyorum ki canım biz bi de rahatız sanırım hiç düşünmedim kafam yastık kılıfında benimBende daha önce hiç olmazdı. Hayatımda ilk kez yaşıyorum bu sorunu
Olabilir ama sindirim sıkıntım vs yok şaşırırım öyleyse
Tedavi görecek maddi durumum yok maalesefTedavi görüyorsaniz, hastalik belirtilerini internetten arastirmaniz yasaklanmistir size.
Devlet hastanesinde de psikiyatri var. Maddi durumla ne alakasi var?Tedavi görecek maddi durumum yok maalesef
Aman aman rahat olun gecenin dar vaktinde salya akmasına hayati manalar yüklemek çok yorucu inanın. Rabbim beterinden korusun tabi her anıma bin şükürBilmiyorum ki canım biz bi de rahatız sanırım hiç düşünmedim kafam yastık kılıfında benim
Sindirim sıkıntısı yaşatacagını sanmıyorum zaten kıl kurdunun falan bilemedim. Ama ağızdan salya akması denince ilk akla gelen ihtimal bu diye biliyorum.Bende daha önce hiç olmazdı. Hayatımda ilk kez yaşıyorum bu sorunu
Olabilir ama sindirim sıkıntım vs yok şaşırırım öyleyse
Benim durumumda ilaç tedavisinin tek başına hiçbir faydası yok. İlaç+terapi desteğiyle belki bir nebze aşılıyorDevlet hastanesinde de psikiyatri var. Maddi durumla ne alakasi var?
Teşekkürler, devam ederse üzerinde duracağımSindirim sıkıntısı yaşatacagını sanmıyorum zaten kıl kurdunun falan bilemedim. Ama ağızdan salya akması denince ilk akla gelen ihtimal bu diye biliyorum.
HaklısınızAmin inşallah hayat çok kısa salın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?