• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuda salya akması lütfen cevap

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.815
1.934
83
26
Hanımlar iki gecedir gece uykudan uyandıracak derecede salya akması sorunu yaşıyorum. Ben hastalık hastası biriyim çok korkuyorum nefes alamıyorum resmen. Bir anksiyete atak dönemini daha yeni geride bırakmıştım resmen başa sardım. Neden kaynaklanır bu durum?

Burnunuz tikaniyor ve ağzınızı açıyorsunuz büyük ihtimalle. Oda kurudur. Hava nemlendirici bir buhar makinesi satın alın. Rahatlatacaktir.

İnternete kesinlikle aldanmayın burnunuzun tıkanması sebebiyle oluyordur o veya çok yorgunsanız da olabilir

İnternette lenf bezi büyümesi falan yazıyor :KK43:
Tırnağınız morarsa tırnak kanseri yazar internette. Lenf bezlerinize kendiniz de dokunabirsiniz. Büyüse aynada bile farkedilir. Kulagin altindaki kafa kemiginin hemen altinda oluyor. Kulagin arka tarafinda boyunda oluyor, koltuk altinda oluyor. Son ikisi sizi ilgilendirmiyor tabi. Ama oyle bir sey yoktur rahatlayin. Hava nemlendiricisi alin.

Tırnağınız morarsa tırnak kanseri yazar internette. Lenf bezlerinize kendiniz de dokunabirsiniz. Büyüse aynada bile farkedilir. Kulagin altindaki kafa kemiginin hemen altinda oluyor. Kulagin arka tarafinda boyunda oluyor, koltuk altinda oluyor. Son ikisi sizi ilgilendirmiyor tabi. Ama oyle bir sey yoktur rahatlayin. Hava nemlendiricisi alin.
Haklısınız teşekkürler anksiyete o kadar zor ki rabbim dermansız dertlerden korusun ama en ufacık şeyler bile tetikliyor

Bende daha önce hiç olmazdı. Hayatımda ilk kez yaşıyorum bu sorunu

Olabilir ama sindirim sıkıntım vs yok şaşırırım öyleyse
Sindirim sıkıntısı yaşatacagını sanmıyorum zaten kıl kurdunun falan bilemedim. Ama ağızdan salya akması denince ilk akla gelen ihtimal bu diye biliyorum.

Back