- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
Artık kendimden çok korkmaya başladım. Saat gece 3 gibi uyuyorum. Yaklaşık 2 saat sonra kendimi yatakta gözlerim açık, rüyamı yaşarken buluyorum. Yani nasıl anlatılır ki.. mesela kendimi rüyada uçarken gördüm, beni yatağa fırlatmışlar gibi hissettim bugün. Sanki kendi odam değil tanımadığım başka odadayım. Gerçeği idrak etmem 30 saniye alıyor. Rüyayı gerçekte yaşıyorum gibi. Saçma saatlerde uyanıp anlam vermeye çalışıyorum.. yada gece bazı eşyaların yerini değiştiriyorum, ama sonra hatırlamıyorum. Sabah görünce aklıma geliyor. Uykuda yapıyorum yani. Bir kere de telefonumu alıp fotoğrafımı çekmişim saat 05:30.. aşırı korkunç. Neden niye bilmiyorum. Rüyamda fotoğrafımı çektiğimi hatırlıyorum ama.. gerçeğe yansıyor. Uyurgezerlik asla değil, ona eminim. Küçükken uyurgezerdim çünkü. Çok korkmaya başladım, her günüm böyle. Rem uykusuyla mı ilgili acaba. Aşırı huzursuzum, asla güzel bir uyku uyuyamıyorum. Sigara, alkol asla kullanmıyorum. Uyku harici hiçbir problemim yok aslında.. davranış bozukluğu vs gibi sorunlarımda yok. Böyle bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum