Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğin doymuyorsa mama vermekten neden şüphe duyuyosunki.anne sütünün yerini tutmasada, onun yerine geçen formül sütlerin herhangi bi zararı yok bebeklere.gazdan olsa acaba uyanınca yemek yıyıp tekrar uyurmu yemek yıyınce yanı emınce unutur mu gaz sancısını kı hıc vermek ıstemeyn ben yınede her gun evrıorum sence zzararlı mıdır bu kadar vermek
yok mama vermekten cekınmıorum gaz ılacından bahsetmıştim .yeterki bebeğim aç kalkmasın mama yada başka şey çekinmem .. gaz ilacının zararı ne kadrdır diye sormak istemiştim
ben yanlış anlamışım.pardon...yok mama vermekten cekınmıorum gaz ılacından bahsetmıştim .yeterki bebeğim aç kalkmasın mama yada başka şey çekinmem .. gaz ilacının zararı ne kadrdır diye sormak istemiştim
naısl ya gece saedec 1 yada 2 kezmı kalkıon yanı cok ii imiş:)))) uykusuzluga alısmak cok zor oluor benım içinn tabı yıne ılkl gunelre gore daha ıyıyımslm tatlım benim kızımda daha 3.ayına yeni girdi gaz problemini çok kötü yaşadık denemediğim ilaç kalmadı en sonunda ablam bir şurup söyledi doktora danıştım aldım kada iyi geldiki anlatama ne gaz kaldı ne başka sorun gazını kendisi çıkartıyor hem ağızdan hem alttan şuan problem yok .sadece henüz gece gündüzü ayırt edemiyor sanırım gündüzleri sürekli uyuyor gece bazen 4 bazen 5 te yatıyor sabaha karşı:)))))sende bu ilacı bir dene ilaçta değil aslında bitkisel şurup nurse harvey's eczanelerde satılıyor zaten devlet karşılamıyor özel bir şurup umarım çare olur derdine.yemesine gelince bizim minik doyduğu zaman memeyi neaparsan yap almıyor midesini bulandırıyor.zaten tek meme emiyor umarım 6.ay yeter dier memeyi almadı sütü kurudu zaten.allah herkesin yardımcısı olsun .hımmmmmm bide eskiden geceleri saatte bir kalkıyodu ben öle alıştırmıştım her saat kalkıp emziriyodum sonra 2 saate çıkardım şuan kendi kalkıyor gece 1 bilemedin 2 defa öğreniyor artık ...
canım sana tavsiye her uyandığında emzirme.ben bu hatayı yaptım.en büyük hatam bu diye düşünüyorum.mızmızlansın hemen alıp emziriyodum.şimdi 11aylık oldu ve saate bir kalktığı çok zaman oluyo.şimdi gece beslenmesini kesmeyi düşünüyorum artık.inşallah yoluna girer herşey.ama şuda var bebğin daha küçük uyku alışkanlığı yeni yen,i düzene giricek...
bebeğin doymuyorsa mama vermekten neden şüphe duyuyosunki.anne sütünün yerini tutmasada, onun yerine geçen formül sütlerin herhangi bi zararı yok bebeklere.![]()
bu haberi okumadan emziren annelere mamaya başlamaları yönünde akıl vermeyin lütfen."
arteks isimli arkadaş,geceleri bebeğini emzirdiğini fakat çok sık uyandığını acaba doymuyormu diye endişesini dile getirmiş ve bizlere fikirlerimizi sormuş.bende nacizane fikrimi söyledim yardımcı olmak adına fakat ben arkadaşa (yada genel olarak) sütün varsa dahi emzirme ,mama ver demedim.tabiki anne sütü gibi değerli ve eşi benzeri olmayan bi gıda yok bebeklerimiz için.kim istemezki bebeğini kendi sütüyle ANNE SÜTÜYLE beslemeyi???bu tartışılamaz zaten.
sebebi kişiden kişiye değişkenlik göstermekle birlikte bazen manevi sorunlar bazen genetik olarak sütü olmayan anneler maalesef bebeğini doğar doğmaz bile emziremeyen yada benim gibi bebeğini sadece 2 ay anne sütüyle besleyebilen ve bebeği aç kalan çok anne var.illa mama vermiycez diyede bebeği aç bırakmaya da hakkımız yok.bu konuda beni emziren anneler den çok benim gibi emziremeyen sütü yetmeyen anneler daha iyi anlayacaktır.(mamanın yararları yada zararları da ayrı bir konu.)
bende bebeğini devamsütleriyle büyüten bir anne olarak keşke mamaya gerek kalmadan kendi sütümle bebeğimi doyurabilseydim diyorum ama bu elimizde olan birşey değil maalesef ve keşke elimizde olsaydı.
"ALINTI:26::26::26:bu haberi okumadan emziren annelere mamaya başlamaları yönünde akıl vermeyin lütfen."
arteks isimli arkadaş,geceleri bebeğini emzirdiğini fakat çok sık uyandığını acaba doymuyormu diye endişesini dile getirmiş ve bizlere fikirlerimizi sormuş.bende nacizane fikrimi söyledim yardımcı olmak adına fakat ben arkadaşa (yada genel olarak) sütün varsa dahi emzirme ,mama ver demedim.tabiki anne sütü gibi değerli ve eşi benzeri olmayan bi gıda yok bebeklerimiz için.kim istemezki bebeğini kendi sütüyle ANNE SÜTÜYLE beslemeyi???bu tartışılamaz zaten.
sebebi kişiden kişiye değişkenlik göstermekle birlikte bazen manevi sorunlar bazen genetik olarak sütü olmayan anneler maalesef bebeğini doğar doğmaz bile emziremeyen yada benim gibi bebeğini sadece 2 ay anne sütüyle besleyebilen ve bebeği aç kalan çok anne var.illa mama vermiycez diyede bebeği aç bırakmaya da hakkımız yok.bu konuda beni emziren anneler den çok benim gibi emziremeyen sütü yetmeyen anneler daha iyi anlayacaktır.(mamanın yararları yada zararları da ayrı bir konu.)
bende bebeğini devamsütleriyle büyüten bir anne olarak keşke mamaya gerek kalmadan kendi sütümle bebeğimi doyurabilseydim diyorum ama bu elimizde olan birşey değil maalesef ve keşke elimizde olsaydı.
sayın sevdankara,
elbette haklısınız. mecbur kalınca malesef mamaya başlanabiliyor. sizi anlıyorum ancak forumdaki bir bayan" 1 aydır felan bende dopymadığını düşündüm ve 2 gün önce mamaya başladım " diyor. yani kendi kendine doymadığını düşünüp; doktoruna danışmadan, kilo boy gelişimini takip ettirmeden mamaya başlamış. sebep geceleri ağlaması. gece ağlıyor diye bebeğe hemen mama başlamanın yanlış olduğunu belirtmek istedim. bu kararı kendi kendimize vermek yerine eldeki verilerle (boy/ kilo gelişimi) bebeğin doktoru vermeli. 40-50 gr. eksik aldı ya da vay geceleri uyuyamıyor deyip hemen mamaya sarılmanın yanlış olduğuna inanıyorum. elbette bu benim düşüncem. emziren tüm annelerin sütü bol olsun dilerim.
o formdaki bayan ben oluyorum galiba evet doymuyor çünkü sütüm gitti artık sütüm eskisi kadar gelmiyor
he buarada kendi mememi veriyorum arkasından mama veriyorum mamayıda sürekli değil sadece doymadığı ve sütüm olmadığı zaman veriyorum
ve benim mama vermem neden seni bukadar rahatsız etti anlamadım herkes kendini bilir benim sütüm önceden akıyordu üzerimi ıslatıyordu şimdi sıktırsamda yok
dr danışmadan verdim sırf mama vermiyeceğim diye çocuğumu aç bırakamam sanki zehir veriyorum ya allah allah
buda benim düşüncem