• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku

Kubrametehan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
19
0
1
26
Bebeğim 3 ay 20 günlük gündüzleri hep yarım saat yarım saat uyuyor uykuya döndürmeye çalışsam da geri uyumuyor asla hep bağırış cagiris hep ağlıyor ne kucakta uyuyor ne ayakta sallayarak hep bı bağırış cagiris içindeyiz kilo alımı iyi gidiyor sütüm yetmiyor desem gaz olayı da çok çok azaldı bu hep böyle mi olacak artık psikolojikmen hiç iyi değilim ona ilgi gosteremiyorum hiç mutlu değilim çünkü tek başıma bakıyorum kimsem yok eşim de anca ev işlerine yardım edebiliyor akşamları oda çalıştığı için

Bebeğim 3 ay 20 günlük gündüzleri hep yarım saat yarım saat uyuyor uykuya döndürmeye çalışsam da geri uyumuyor asla hep bağırış cagiris hep ağlıyor ne kucakta uyuyor ne ayakta sallayarak hep bı bağırış cagiris içindeyiz kilo alımı iyi gidiyor sütüm yetmiyor desem gaz olayı da çok çok azaldı bu hep böyle mi olacak artık psikolojikmen hiç iyi değilim ona ilgi gosteremiyorum hiç mutlu değilim çünkü tek başıma bakıyorum kimsem yok eşim de anca ev işlerine yardım edebiliyor akşamları oda çalıştığı için
az ama çoklu öğünler halinde uyuyan bir bebeğiniz var muhtemelen..uyutmaya çalıştığınız için mi ağlıyor uykusunu alamadığı için mi

Çok normal bir iki ay daha böyle oluyorlar sonra kendi düzenlerini oturtuyorlar.. Temel ihtiyaclarini karşılamaktan başka elden birşey gelmiyor.

az ama çoklu öğünler halinde uyuyan bir bebeğiniz var muhtemelen..uyutmaya çalıştığınız için mi ağlıyor uykusunu alamadığı için mi
İkiside var uykusunu alırsa eğer ağlamiyo. Bazen dışarda bebek arabasında iki saat uyuduğu olduğunda keyfi yerinde oluyo

Şimdilik bir düzen beklemeyin çok uyku yaoar kısa kısa hep.Ortalama 4-5 ç.aylarda uyku düzeni oturacak.Önce 4 uyku yapar gündeortalam 40-50 dk sonra 3 uykuya düşer sonra 2 sonra tek uyku.Uyku sayısı düştükçe uyku süreleri artar.Genelde bebekler kendi Düzenini kendi oluşturuyor.Bu süreçte yapmanız gereken şey sabır ve beklemek.Çocuğunuzun uyku sinyallerini izlemek .

Back