How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uyku tulumu

Kubrametehan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
7
0
1
26
Bebeğim tam üç aylık kundakla uyutuyordum ama sürekli kollarını çıkarıyor ve kendini uyandırıyor çok inat bir bebek. Uyku tulumuna gecmek istiyorum nasıl tulum almalıyım önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar işe yarar mı birde uyku tulumu elleri kolları hala aşırı hareketli ☹️

Benim bebeğim de öyleydi kundaktan ellerini çıkarmaya başlayınca uyku tulumuna geçtik. 6 aylık olanlardan aldık elleri içeride kalıyo ve 2.5 tog olduğu için kalın bu yüzden çok hareket ettirip uyandırmıyo kendini. Böyle alıştı yani uyku tulumuna

Bebeğim tam üç aylık kundakla uyutuyordum ama sürekli kollarını çıkarıyor ve kendini uyandırıyor çok inat bir bebek. Uyku tulumuna gecmek istiyorum nasıl tulum almalıyım önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar işe yarar mı birde uyku tulumu elleri kolları hala aşırı hareketli ☹️
Owli 0,5 tog kullanıyorum,sanırım 5-6 aylığa kadar kollar içinde kundakladım owliyle, şimdide büyüdüğü için kolları çıkarıyoruz artık hala aynu tulum, yaşadığınız şehrin sıcaklığına göre tog seçersiniz

Ay olarak kendinden büyük alın elleri icinde kalıyor öyle 2.5 tog olanlari en kalıni çok soğuk bir memleket değilse ortmenize gerek kalmıyor

Back