Polo33 sevdası Mahşere kalan 🇹🇷 Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 5.504 7.716 118 29 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #21 -Artemis- .!.: Aa şaşırdım şuan. Hiç duymamıştım. Bende bir doktorumuza danışayım o zaman. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... rica ederim. ne demek oyle demiştı bıze doktorumuz 1yasın dan sonrakı gelısım cok önemlı dıye
-Artemis- .!.: Aa şaşırdım şuan. Hiç duymamıştım. Bende bir doktorumuza danışayım o zaman. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... rica ederim. ne demek oyle demiştı bıze doktorumuz 1yasın dan sonrakı gelısım cok önemlı dıye
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.879 120.456 598 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #22 Polo33 .!.: rica ederim. ne demek oyle demiştı bıze doktorumuz 1yasın dan sonrakı gelısım cok önemlı dıye Genişletmek için tıkla... Sebebini de açıkladı mı, ne gibi bir zararı varmış acaba :/ Torba tulum neyse de ayaklılar gayet masum duruyor.
Polo33 .!.: rica ederim. ne demek oyle demiştı bıze doktorumuz 1yasın dan sonrakı gelısım cok önemlı dıye Genişletmek için tıkla... Sebebini de açıkladı mı, ne gibi bir zararı varmış acaba :/ Torba tulum neyse de ayaklılar gayet masum duruyor.
- Lavinia Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2019 2.048 1.599 133 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #23 Polo33 .!.: rica ederim. ne demek oyle demiştı bıze doktorumuz 1yasın dan sonrakı gelısım cok önemlı dıye Genişletmek için tıkla... Öyledir tabi ki. Bende bir sorayım ona göre kullanayım o zaman bakalım bizim doktor ne diyecek.
Polo33 .!.: rica ederim. ne demek oyle demiştı bıze doktorumuz 1yasın dan sonrakı gelısım cok önemlı dıye Genişletmek için tıkla... Öyledir tabi ki. Bende bir sorayım ona göre kullanayım o zaman bakalım bizim doktor ne diyecek.
Polo33 sevdası Mahşere kalan 🇹🇷 Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 5.504 7.716 118 29 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #24 Margaret Hale .!.: Sebebini de açıkladı mı, ne gibi bir zararı varmış acaba :/ Torba tulum neyse de ayaklılar gayet masum duruyor. Genişletmek için tıkla... 1yasın dan sonra gelısım için zararlı. demiştı. boyu için ben gıyındırmedım. hatta dar kıyafetleri bıle ızın vermezdı bıze
Margaret Hale .!.: Sebebini de açıkladı mı, ne gibi bir zararı varmış acaba :/ Torba tulum neyse de ayaklılar gayet masum duruyor. Genişletmek için tıkla... 1yasın dan sonra gelısım için zararlı. demiştı. boyu için ben gıyındırmedım. hatta dar kıyafetleri bıle ızın vermezdı bıze
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.879 120.456 598 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #25 Polo33 .!.: 1yasın dan sonra gelısım için zararlı. demiştı. boyu için ben gıyındırmedım. hatta dar kıyafetleri bıle ızın vermezdı bıze Genişletmek için tıkla... Dar kıyafeti hiç sevmem ve giydirmem zaten ama uyku tulumu konusunu ilk defa duydum. Araştırayım. Teşekkürler.
Polo33 .!.: 1yasın dan sonra gelısım için zararlı. demiştı. boyu için ben gıyındırmedım. hatta dar kıyafetleri bıle ızın vermezdı bıze Genişletmek için tıkla... Dar kıyafeti hiç sevmem ve giydirmem zaten ama uyku tulumu konusunu ilk defa duydum. Araştırayım. Teşekkürler.
Polo33 sevdası Mahşere kalan 🇹🇷 Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 5.504 7.716 118 29 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #26 -Artemis- .!.: Öyledir tabi ki. Bende bir sorayım ona göre kullanayım o zaman bakalım bizim doktor ne diyecek. Genişletmek için tıkla... aynen doktor dan doktora fark var bıze ilaç asla kullanmamıza ızın vermez
-Artemis- .!.: Öyledir tabi ki. Bende bir sorayım ona göre kullanayım o zaman bakalım bizim doktor ne diyecek. Genişletmek için tıkla... aynen doktor dan doktora fark var bıze ilaç asla kullanmamıza ızın vermez
Polo33 sevdası Mahşere kalan 🇹🇷 Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 5.504 7.716 118 29 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #27 Margaret Hale .!.: Dar kıyafeti hiç sevmem ve giydirmem zaten ama uyku tulumu konusunu ilk defa duydum. Araştırayım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... rica ederim. buyumedımı engellıyecek şeylerı gıyındırmedım ben dogru yanliş bılemem doktor hayır dedı ben uyguladım oglum suan SubhanAllah yasıtlarından önde boyuda kıloda
Margaret Hale .!.: Dar kıyafeti hiç sevmem ve giydirmem zaten ama uyku tulumu konusunu ilk defa duydum. Araştırayım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... rica ederim. buyumedımı engellıyecek şeylerı gıyındırmedım ben dogru yanliş bılemem doktor hayır dedı ben uyguladım oglum suan SubhanAllah yasıtlarından önde boyuda kıloda
- Lavinia Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2019 2.048 1.599 133 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi - Lavinia #28 Ne güzel. Bizim doktorumuz da iyidir güvenirim kendisine kesin danışacağım. Sağolun tekrar. Polo33 .!.: aynen doktor dan doktora fark var bıze ilaç asla kullanmamıza ızın vermez Genişletmek için tıkla...
Ne güzel. Bizim doktorumuz da iyidir güvenirim kendisine kesin danışacağım. Sağolun tekrar. Polo33 .!.: aynen doktor dan doktora fark var bıze ilaç asla kullanmamıza ızın vermez Genişletmek için tıkla...