10 ay civarı altı torba şeklinde olanlardan kullanıyordum. Hem uyuduktan sonra giydirmesi kolay oluyordu hem de yatakta emekleyip, ayağa kalkıp uykusunun açılmasına bir nebze mani oluyordu. HM'in tulumlarını kullandım. 2 tog diyor ama o kadar kalın değil. Kolları açık olduğundan da terlerletmiyordu. Bence kalıbı biraz küçük. 2-4 yaş bile kullanırsınız 1 yaşından sonra. Oğlum uzun boylu 2-4 yaş olanı 2 yaşında kısa geliyordu. İkea'nın da benzer model 1 tog uyku tulumu var, onu da kullandım. 1 buçuk yaşından sonra torba tuluma girmek istemedi. Lcw'nin 1.6 tog tulumunu aldım. Kollarını kendim kestim. Bu şekilde 20-24 derecede içine ince pijama giydirerek rahat kullandım. Lcw tulumların kalıbı da çok küçük, en büyük bedeni neyse onu aldım 2 yaş için. Bedenler arası ölçü farkı çok az.
Memnun olmadıklarımı da yazayım. LCW sitesinden başka markanın 1 tog olduğu iddiasındaki tulumunu aldım. 2 kat pazenden ibaretti, ancak sıcak bahar aylarında kullanılır. İade ettim. Pazen bir tulumu da instagramdan bir hesaba diktirmiştim. Çocuk uzun süre giysin diye ağını o kadar düşük yapmışlardı ki çocuğun bacağı birinden çıkıp diğerine giriyordu. Sonra da sıkışıp uyanıyordu. Dikim tulum tavsiye etmem, ekseriyetinin kalıbı böyle.