Bende var ama 9 aya kadar. Büyük ama kızım 13 ay giymişti. Nerede oturuyorsunuzKızlar 3 aydan 1 yasa kadar olabilecek uyku tulumu ve astronot arıyorum. Ank tercihimdir.
Rica ederim:) Birinci foto kanz marka 110 Tl ye almıştım ben, bedeni 3 ay. Ama kızım tombik olmasına rağmen 6 aylık olana kadar giydik biz. Valla terletmiyor soğuk havalarda tek kat pijamanın üzerine giyip çıkardım ben dışarı. Fiyatı 50 tl düşünüyorum. 2. Fotodakinide 6 ay 1 yas arası kullandım. Tanindik bi marka degil. O da 30 tl. Ondan da çok memnun kaldım. Siz
Kızım baya Tombik olmuş 3 aylık kıyafetler henüz 2 aylık olmamış kızıma küçük geldi bu yüzden uyku tulumu nu 2 yaş olarak degistiriyorum. 1. Çok tatlı hem kızıma uymaz hemde fiyati çok yüksek benim icin
Uyku tulumu mu var? Fotoğraf var mı Siz Nerede oturuyorsunuz?Bende var ama 9 aya kadar. Büyük ama kızım 13 ay giymişti. Nerede oturuyorsunuz
Düşünüyorum tabiki fiyatın uygun olması da daha çok düşündürüyor foto alabilir miyimMerhaba bizde ikitane uyku tulumu var biri torba şeklinde olandan bir yaşa kadar.diğeri 1-2 yaş fiyatı uygun vericem düşünürsen foto atarım.
Bu tulumlarin kalinligi nasil? 19-20 derecede yorgansiz yatirabilir miyim? Şehir neresi? Ankara'da yaşıyorsanız elden teslim alabilirimİkiside az kullanıldı torba olan yurt dışından geldi hiç bi sorunları yok fiyatları 10 ar tl.krem olanı civilden 55 tl. Ye almıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?