Bebek İkinci El Uyku Tulumu, astronot arıyorum

elivya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
169
23
98
38
Kızlar 3 aydan 1 yasa kadar olabilecek uyku tulumu ve astronot arıyorum. Ank tercihimdir.

Kız için. Ankara dikmen. Fotograf ve fiyatlar nedir?

Bende de var. Biri 0- 6 diğeri 6-12ay astronot tulum. Kanz marka olan 0-6, diğeri 6-12 ay. Ama Ankara da degilim

Eklentiler

• 20151002_205618_HDR.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 251
  • 20151002_205532_HDR.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 207
1. Foto kaç aylık? Fiyat nedir? Kalınlığı nedir? Terletiyor mu? Çok oldu ama :)

Rica ederim:) Birinci foto kanz marka 110 Tl ye almıştım ben, bedeni 3 ay. Ama kızım tombik olmasına rağmen 6 aylık olana kadar giydik biz. Valla terletmiyor soğuk havalarda tek kat pijamanın üzerine giyip çıkardım ben dışarı. Fiyatı 50 tl düşünüyorum. 2. Fotodakinide 6 ay 1 yas arası kullandım. Tanindik bi marka degil. O da 30 tl. Ondan da çok memnun kaldım. Siz begenin anlaşırız bir şekilde

Merhaba bizde ikitane uyku tulumu var biri torba şeklinde olandan bir yaşa kadar.diğeri 1-2 yaş fiyatı uygun vericem düşünürsen foto atarım.

Du
Merhaba bizde ikitane uyku tulumu var biri torba şeklinde olandan bir yaşa kadar.diğeri 1-2 yaş fiyatı uygun vericem düşünürsen foto atarım.
Düşünüyorum tabiki fiyatın uygun olması da daha çok düşündürüyor foto alabilir miyim

İkiside az kullanıldı torba olan yurt dışından geldi hiç bi sorunları yok fiyatları 10 ar tl.krem olanı civilden 55 tl. Ye almıştık.

İkiside az kullanıldı torba olan yurt dışından geldi hiç bi sorunları yok fiyatları 10 ar tl.krem olanı civilden 55 tl. Ye almıştık.
Bu tulumlarin kalinligi nasil? 19-20 derecede yorgansiz yatirabilir miyim? Şehir neresi? Ankara'da yaşıyorsanız elden teslim alabilirim

Sivastayım ben watsap varsa ordanda goruşebiliriz . Kalınlıkları normal tek kat penye değil çift kat sanırım içi elyaflı gibi ama yorgan gibide kalın değil yumuşak rahatlar. Eviniz çok soğuksa içinden ince bi pijama giyindirilir.

Merhabalar..
Benim kizim yorganla kesinlikle ortunmuyor. Cok sikintili bir cocuk. Yorgan gibi olandan kullaniyoruz. Tereddut etmistim almadan once.
Cok memnunuz. Uzerine baska bir sey ortmuyoruz. Bizimkizi de cok kalin degil. Oda sicakligimiz kisin 22-23 derece civarinda.
Bilginiz olsun diye soyledim..

6/9 ay FF marka.ici polar.yepyeni astronotumuz.. 50 TL.

Eklentiler

• IMG-20151005-WA0003.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20151005-WA0004.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…