Uyku tulumu almalı mıyım? Nasıl seçiyoruz?

1 tog 22 derece az kalıyor, gece hareketsiz kaldığımız daha çok üşürüz.

1 tog pijama takımı var kızımın, onu 24 derecede falan giydiriyorum.

2 bas tırnağında batık oldu patikli alt giydiriyorum diye olmuş bor çok çocukta oluyormuş
Birde çorapsız yatırmak lazımmış kan dolaşımı için zaten
anladım.. geçmiş olsun..
ben özellikle ayağı saran değil de bol gelen asla ayağı ve bileği sıkmayan çorap giydiriyorum. bide çocuk büyüdüğü zaman zaten rahatsız olursa da söylüyor.

Merhaba kac tog giydiriyorsunuz hangi marka? Nasil kullaniyorsunuz? Tesekkurler

Sobalı evde otururken sobalı odada yatmaz soguk odada giydirirdım ama suan dusunmuyorum. Emıyor ve cok terleyen bebek. Dogalgazı odada kısık olmasına ragmen ınce pıjamayla bıle terlıyor.emerken zaten su gıbı Tulumda dusunemıyorum. Bulundugunuz yere, evın sıcaklığına ve cocugun durumuna gore gıydırın. 24 derecelik evde kalın gıydırıp terletunce daha cok hastalık. Bırde tulum gıydırıp ust ortmuyoruz ama bebek emerken terlıyor onuda hesaba katıp dusunmelı. Artık 1 bucuj yasındayız uste pıke atıyıruz. Oda mutlu suan bnde. Buna ragmen gıdıp bakayım terlıdır, 22 derece de bıle

Merhaba kac tog giydiriyorsunuz hangi marka? Nasil kullaniyorsunuz? Tesekkurler
Su an giydirdigim lcw 2.5 tog. 1.5yasindayken 3-4yas aldim bol oldu ama rahatsiz edici degildi. Simdi tam oluyor. Ama simdi de gecenin bi yarisi cisim geldi diye uyaniyor tulumu cikartmasi tekrar giydirmesi zor oluyor. Artik uyku icin baska alternatifler dusunmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…