Uyku tulumu almalı mıyım? Nasıl seçiyoruz?

Lcw ben yillarca ayakli olan modellerden alip kullandim hep ama artik onlardan bulunmuyor sanirim.

Simdi trendyoldan owli galiba markanin adi ondan aldim ama soguk tutuyor, cocuk soguk uyaniyor, o nedenle memnun degilim

Ben kullanıyorum oğlum doğdu doğalı çünkü üstünü örtmeye sevmeyen bir çocuk üstü açık yatmasına gönlüm el vermiyor evim çok soğuk olmuyor o yüzden 1 tog tercih ediyorum Ankara'da yaşıyoruz kışın bazı günler aşırı ayaz oluyor öyle günlerde uzun kol pijama üstüne, çok soğuk olmayan gunlerde ise zıbın üzerine tulum giydirip yatırıyorum çorap kullanmıyorum genelde çok soğuk günlerde altına kendinden çoraplı pijamalardan giydiriyordum.

Çorap konusunu nasıl çözeceğiz?
Ayakları üşür ya
Botti e bebek LCW defacto hiç birinde patikli yok
Çorap kan dolaşımı için önerilmiyor lastik kısmı sıktığı için e bebek ve LCW da kendinden çoraplı pijama alttlari var onları giydirebilirsiniz.

Uyku tulumu demek kafa rahatlığı demek benim için. Kışın odası ortalama 20-21 derece oluyor. 2.5 tog ayaklı tulum ,içine de atlet giydiriyorum . Çorap kendi isterse giydiriyorum bence giydirmemek daha iyi kan dolaşımı açısından. Üst örtmek 2 yaşına kadar önerilmiyor diye biliyorum , boğulma açısından . Bence bir tane edinip deneyin, memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Ben kullaniyorum. cok da rahat ediyorum cunku benim bebekler gece boyunca solucan gibi yatagin her yerinde geziyorlar ve ustleri surekli acik. Usuyunce de gece cok sik uyaniyorlar. Uyku tulumu giydirdim ve kafam rahatladi. Odalarinin sicakligi 23 derece. Uzun kollu bir body ve ince bir alt pijama giydiriyorum icine. Corap hic giydirmiyorum ben bebeklere evde. Yurudukleri icin corapla ayaklari cok kolay kayip dusuyorlar. O sebeple genellikle corapsiz geziyorlar, uyurken de corap giydirmiyorum.

Tulumsuz olmaz :) Çünkü 1) üstünü örttürmüyor 2) sabaha kadar 3 takla atıyor. Ayakları açık kalıyor ve üşümüyor. Ancak çok çok soğuksa çorap giydiriyorum. tulumları 3-4 beden büyük alıyorum ancak rahat oluyor. Dolgulu tulumların kollarını kesiyorum, terlemiyor ve uyurken giydirmek de kolay oluyor. En çok lcw'den aldım, 0-18 ay arası da h&m'in torba tulumlarını kullanmıştım. Şimdi beden bulamadığım için başka markalardan deniyorum. büyük beden (+6 yaş) uyku tulumu tavsiyelerine açığım.

Ben öneririm canım. Kızıma 1 yaşından beri kullanıyorum. Şuan 3 yaşında tekrar alacağım. Çok kurtarıcı bişey. Tabi evin değerine göre alırsan. Üstü açıldı mı üşüdü mü endişesini kaldırıyor ortadan.

Ayni konuda araştırma yaptığım için şurada durayım

Ben 1 tog olanı kullanıyorum altına uzın kollu zıbın ve patikli pantolon üstüne uyku tulumu çünkü üstünü açıyor zaten 4,5 aylık boğulur diye korkuyorum

1.5 togdu galiba LC waikikiden almıştım. Giydi giymesine ama ben yine üstünü örtüyordum sıkı sıkı olmasa da çünkü yeteri kadar sıcak tutmuyodu içini kalın tutunca da bu sefer rahatsız oluyodu. Bende giydirip hafiften üstünü örtüyodum en azından açarsa pek üşümez diye. Ama zaten oğlum yorgana sarılıp uyuyo 1 yaşından beri bi de ayakları açıkta kalıyo ya benim pek içime sinmemişti. Büyük gelirken sorun yoktu rahattı uzun diye ayakları elleri kapanıyodu iyiydi ama büyüdükçe artık mont giyer gibi olmaya başlamıştı. Küçük yaş gruplarında ayağı ve elleri kapanıp açılabilenler vardı onlardan bakabilirsiniz. İyi bi tane bulabilirseniz yorgan battaniye gerek kalmaz

Ben de ona takılıyorum ayakları açıkta kalacak diye olmazsa sadece ayaklarına muslin atarım

kızım 3,5 yaşında.. dönmeye başladığından beri uyku tulumuyla yatırıyorum, çünkü yorganı battaniyeyi asla tutmuyor üstünde.

21,5-22 derece oda sıcaklığında 2,5 tog la yatırıyorum içine de çok ince pijama giydiriyorum..

şu an mesela geceleri 23 derece falan oluyor odasının sıcaklığı atlet külot giydiriyorum sadece içine.

ayaklarına ben çorap giydirmeyi tercih ediyorum, ne demişler "kafanı serin, ayaklarını sıcak tutacaksın" tabii çorabın bileklerini sıkmamasına ve tam pamuklu olmasına dikkat ediyorum.

ben çok memnunum böyle, içimiz rahat ediyor anne baba olarak, kızım da böyle alıştığı için hiç sorun yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…