• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku sorununa bitki çayımı?mama mı?

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar oğlumun uyku sorunu olduğunu daha öncede açtığım formlarda belirtmiştim. bununla ilgili nette bir araştırma yaptım.m.....gece çayı ve n.....bir maması var bebeklerin daha rahat uykuya dalmasını sağladığını yazıyo. merak ettiğim şu; aranızda bunları kullanan varmı?? hangisini tavsiye edersiniz??

cnm ne kullanırsam kullanayım bır ıse yaramadı sende ugrasma bnce mıdelerıne yazık oluyo uyumuyan cocuk uyumuyo valla

benim ki de uyumuyordu meğer sütüm yetmiyormuş açmış oğlum mama verince uyudu valla beni emmiyor diye üzülüyordum hala üzülüyorum ama doymayınca napsın çocuk ağlama nöbetleri de azaldı doyunca sadece biraz gaz bitmedi

arkadaşlar oğlumun uyku sorunu olduğunu daha öncede açtığım formlarda belirtmiştim. Bununla ilgili nette bir araştırma yaptım.m.....gece çayı ve n.....bir maması var bebeklerin daha rahat uykuya dalmasını sağladığını yazıyo. Merak ettiğim şu; aranızda bunları kullanan varmı?? Hangisini tavsiye edersiniz??

mama hiçbir işe yaramiyor ama gece çayi daha faydali...kullandim biliyorum :)))

çayın faydalı olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum ben de
bir de yatırmadan hemen önce banyo yaptır derim hergün
eğer alışırsa banyodan hemen sonra uykusu gelecektir...

canım biz mama ve çay kullananlardanız.çayın faydasını görmen biraz uzun zaman alıyor.mamayı milupanın nite gece mamasını kullanıyoruz.çayınıda humananın çayını kullanıyoruz ve içine milupanın rezensini karıştırıp gece yatmadan 50ml veriyorum.mesela dün gece veremedik sabahı sabah ettik.bi kaç kere daha veremedik gene aynısı oldu.çok işe yarıyo yani.

ben daha yeni aldım milupanın gece çayını ama hiç faydasını görmedim tam tersi daha geç uyumaya başladı
en güzeli gece iyice oynamak bebekle sonra biraz emzirmek ve arkasından banyo yaptırmak ve sonra memede emerken uyumasını sağlamak

arkadaşlar teşekkür ederim. milupanın karışık bitki çayını aldım onu deneyecem bakalım. inşallah işe yarar.

Back