• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunumuz

yenianneyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
11
0
36
Eskişehir
Herkese merhaba
Oğlum 17.ayın içinde.Çok hareketli bir çocuk. Doğduğundan beri anne sütü aldı halende alıyor. Devam sütü hiç içmedi. Normal sütte içiremiyorum. Çok iştahsız. Yemek yedirebilmek için evde yapmadığımız şebeklik kalmıyor :37:Doktor geçen haftaki kontrolümüzde gelişimi zayıf ama çokta kötü değil dedi.Ben 4 aydır çalışıyorum. Evde kaldığımda onun yanında hiç ayrılmıyorum.
Akşam 8:30 gibi yemeğini yediriyorum (o ne kadar isterse fazla zorlarsam öğürüyor) 09:00 gibi yatırıyorum. Gece 12 ye kadar güzel uyuyor. Ama o saatten sonra yarım saatte bir kalkıyor. Anne meme anne meme diye ağlıyor.Emziriyorum uykuya dalıyor Sabaha kadar bu böyle yarım saatte bir tekrarlıyor.
Açlıktan mı alışkanlıktanmı anlayamadım bir türlü
Bu aylarda sabaha kadar deliksiz uyuyabilirmiş ama uyumuyor
Ne yapmam gerekir sizde
Neden böyle yapıyor? Bu arada acayip düştü bana yanından 5 dakika bile uzaklaşsam hemen evin içinde anne diye beni arıyor
Bildiklarinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

merhabalar benimde oglum 20 aylik oldu ve devam sütü mama vs. icmedi hep emzirdim simdi sadece uyurken emiyor gece uykusu hala cok düzensiz en fazla iki saat uyur saat basi yarim saatte bir 15-20 dk icinde uyandigi zamanlar olur herzamanda böyleydi. Ben biraz aliskanlik oldugunu düsünüyorum oglum corba cesitlerinin cogunu icer ve patates yemeklerini cok sever birde yogurt baska bisey yemez bende sevdigi seyleri yaparim gayet güzel yer karninin doydugunu düsünüyorum ben ama yinede aksam yatip sabah kalkmaz sanirim siz yaninda olmayinca özlüyor sizi ve yanindan ayrilmanizi istemiyor umarim en kisa zamanda düzelir...

İnşallah düzelir diye dua ediyorum.
Ama annelik galiba ille kafaya takılıyor acaba bir rahatsızlığı varmı diye düşünüyorum.

9.ayına kadar geceleri 2 en fazla 3 kere kalkardı sonradan oldu ne olduysa.
Hayırlısı inşallah

Herkese merhaba
Oğlum 17.ayın içinde.Çok hareketli bir çocuk. Doğduğundan beri anne sütü aldı halende alıyor. Devam sütü hiç içmedi. Normal sütte içiremiyorum. Çok iştahsız. Yemek yedirebilmek için evde yapmadığımız şebeklik kalmıyor :37:Doktor geçen haftaki kontrolümüzde gelişimi zayıf ama çokta kötü değil dedi.Ben 4 aydır çalışıyorum. Evde kaldığımda onun yanında hiç ayrılmıyorum.
Akşam 8:30 gibi yemeğini yediriyorum (o ne kadar isterse fazla zorlarsam öğürüyor) 09:00 gibi yatırıyorum. Gece 12 ye kadar güzel uyuyor. Ama o saatten sonra yarım saatte bir kalkıyor. Anne meme anne meme diye ağlıyor.Emziriyorum uykuya dalıyor Sabaha kadar bu böyle yarım saatte bir tekrarlıyor.
Açlıktan mı alışkanlıktanmı anlayamadım bir türlü
Bu aylarda sabaha kadar deliksiz uyuyabilirmiş ama uyumuyor
Ne yapmam gerekir sizde
Neden böyle yapıyor? Bu arada acayip düştü bana yanından 5 dakika bile uzaklaşsam hemen evin içinde anne diye beni arıyor
Bildiklarinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Canım diş çıkarıyorsa ondanda olabilir senden hiç ayrılmak istemiyişi. Benim kızım geçen ay tuvalete bile bırakmaz oldu beni o kadar bağlanmıştı yani. Dişleri çıkınca çok şükür düzeldi. Seninki de düzelir inşallah. Allah yardımcımız olsun gerçektende çocuk büyütmek zor iş...

meraba arkadaşlar benimde 6 aylık bir kızım var..bizimde uyku problemiimiz var ve bazen sabahlara kadar oturuyor yani uyumuyor bazende uyusa bile yarım saatte bir kalkıyor ya emmek istiyor yada ayağımda sallıyorum daldığına emin olunca beşiğine koyuyorum hemen uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım gündüz uykusuda pek yok banada düşkün odadan çıkınca hemen ağlıyor yürütecini kendimle gezdirmek zorunda kalıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...:44::44::44:

meraba arkadaşlar benimde 6 aylık bir kızım var..bizimde uyku problemiimiz var ve bazen sabahlara kadar oturuyor yani uyumuyor bazende uyusa bile yarım saatte bir kalkıyor ya emmek istiyor yada ayağımda sallıyorum daldığına emin olunca beşiğine koyuyorum hemen uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım gündüz uykusuda pek yok banada düşkün odadan çıkınca hemen ağlıyor yürütecini kendimle gezdirmek zorunda kalıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...:44::44::44:

Allah yardimciniz olsun benimde kizim saat basi uyanir bazen aglar kaklip bazen yarim saatte kalkar yemesi baya az hic birsey yemez yedigi iki sey anca var benimkininde 4. Aya kadar 2 kere uyanirdi simdi 6-7 kez kalkar ve gece 11.30 dan once yatmaz malesef

Back