Uyku sorunu

Kızımı memeden kesmenin uykusuna ve yemek yemesine faydası olurmu?

• Olur

• Olmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Mazef

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
7.428
5.390
Herkese merhaba. Daha öncede konu acmistim uyumayan kızım diye. Kizim şuan 18 aylık değişen birşey yok hala uyumuyor. Geçen hafta iki gün ateslendi zaten az olan iştahı iyice kayboldu iki üç kasikla bir öğünü geçiriyoruz. Sütü hiç içmesi peyniri yumurtaya karıştırıp veriyorumdun yoğurdu da yemeklerle beraber. Bir süredir yumurtada yemiyor.ek gıda yok denecek kadar az artık. Memeyi emiyor ama artık sütüm yeterlimi bilmiyorum.

Çok uzun oldu kusura bakmayın. Geceleri en az yedi sekiz kere kalkar kızım bu ara daha çok kalkıyor ateşlendiği sonra huy edindigece uyanıyor sallanmak istiyor ama hep bacağında uyuyayım diyor. Sorum tecrübeli annelere ben kızımı memeden kessemmi uykusu ve yemesi düzelir mı? Yoksa bir değişiklik olmaz mi? Artık çok bunaldım. Yardımlarınızi bekliyorum.

Vijdanim sabret diyor ama bunyem artık kaldırmıyor. Emip emip yemek yenecek sen emdiginin ne kadar faydası olur. Uykusunu alamadıgi için oda huysuz oluyor gün içinde bende pek farklı olmuyorum.artik tahammülsüz biri oldum.

Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sutu kesince duzelir mi bunu kesin olarak bilmemize imkan yok. O yuzden kesme bence. Yemek yememesinin sebebi saglikla ya da huy degistirmesiyle ilgili olabiliyor. Benim bebegim de seninkine yakin zamanlarda sayilir. Donem donem problem cikartiyor beslenme veya uykuyla ilgili ama sonra bir duzene koyuyoruz tekrar. Damak tadi da gida tuketimini etkiliyor olabilir. Karisik olmayan farkli farkli gidalar dene. Bir ay bir gidayi cok tuketip sonraki ay hic yemeyebiliyor benimki mesela. Biraz deneme yanilma isi bunlar.

Gıda sorunu dediğiniz gibi. Ama uyku sorunu hep aynı. Yattığı saat değişebiliyor ama gece uyanmalari ayni

Gıda sorunu dediğiniz gibi. Ama uyku sorunu hep aynı. Yattığı saat değişebiliyor ama gece uyanmalari ayni
Canim ya aylardir her gece 7-8 defa uyaniyorsa cok zor. Doktorla gorustun mu bu konuyu? Gida alerjisi vs. gibi bir problem olabilir mi? Benimki genelde gunduz uyumaz mesela, gece uykusu da normal yetiskin gibi yatma kalkma saatleri. Gunduz uykusu nasil? Gunduz uykusunu aliyor olabilir mi?

Özür dilerim yazmayı unutmuşum 18 aylik
Kızı emmeyen bir anne olarak gece mama yapmak çok zor :) emzirmek çok kolaydı.. gece beslenmesi devam ediyor ama henüz 1 yaşında.
Memeden ayrılınca yemesi düzelir o kesin ama uykuyu bilemiyorum :)

Gıda alerjisine dair hiçbir belirtisi yok. Gündüz uykusu normal en fazla iki saat uyur.bir saat uyusada gece aynı uc saat uyusada

Kızı emmeyen bir anne olarak gece mama yapmak çok zor :) emzirmek çok kolaydı.. gece beslenmesi devam ediyor ama henüz 1 yaşında.
Memeden ayrılınca yemesi düzelir o kesin ama uykuyu bilemiyorum :)
Yemesi duzelecekse o riski göze alıp sütten kessemmi. Sonuçta bu saatten sonra gece maması istemez herhalde

Yemesi duzelecekse o riski göze alıp sütten kessemmi. Sonuçta bu saatten sonra gece maması istemez herhalde
Memeye dayanıp yemiyor emmeyen çocuklar.. çevremdekiler öyle en azından.. doktorunuza danışın ama ben olsam keserdim. Kızım emmiyor herşeyi yiyor maşallah.. sadece gece uykusunda mama veriyorum..

Memeye dayanıp yemiyor emmeyen çocuklar.. çevremdekiler öyle en azından.. doktorunuza danışın ama ben olsam keserdim. Kızım emmiyor herşeyi yiyor maşallah.. sadece gece uykusunda mama veriyorum..
Haklısın. Vijdanimi susturayim sütten keseceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…