- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Herkese merhaba. Daha öncede konu acmistim uyumayan kızım diye. Kizim şuan 18 aylık değişen birşey yok hala uyumuyor. Geçen hafta iki gün ateslendi zaten az olan iştahı iyice kayboldu iki üç kasikla bir öğünü geçiriyoruz. Sütü hiç içmesi peyniri yumurtaya karıştırıp veriyorumdun yoğurdu da yemeklerle beraber. Bir süredir yumurtada yemiyor.ek gıda yok denecek kadar az artık. Memeyi emiyor ama artık sütüm yeterlimi bilmiyorum.
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Geceleri en az yedi sekiz kere kalkar kızım bu ara daha çok kalkıyor ateşlendiği sonra huy edindigece uyanıyor sallanmak istiyor ama hep bacağında uyuyayım diyor. Sorum tecrübeli annelere ben kızımı memeden kessemmi uykusu ve yemesi düzelir mı? Yoksa bir değişiklik olmaz mi? Artık çok bunaldım. Yardımlarınızi bekliyorum.
Vijdanim sabret diyor ama bunyem artık kaldırmıyor. Emip emip yemek yenecek sen emdiginin ne kadar faydası olur. Uykusunu alamadıgi için oda huysuz oluyor gün içinde bende pek farklı olmuyorum.artik tahammülsüz biri oldum.
Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Geceleri en az yedi sekiz kere kalkar kızım bu ara daha çok kalkıyor ateşlendiği sonra huy edindigece uyanıyor sallanmak istiyor ama hep bacağında uyuyayım diyor. Sorum tecrübeli annelere ben kızımı memeden kessemmi uykusu ve yemesi düzelir mı? Yoksa bir değişiklik olmaz mi? Artık çok bunaldım. Yardımlarınızi bekliyorum.
Vijdanim sabret diyor ama bunyem artık kaldırmıyor. Emip emip yemek yenecek sen emdiginin ne kadar faydası olur. Uykusunu alamadıgi için oda huysuz oluyor gün içinde bende pek farklı olmuyorum.artik tahammülsüz biri oldum.
Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Son düzenleme: