- Konu Sahibi ikizlerinAnnesi
-
canım alerji ilacıyla uyutmak nereye kadar derken tek çare bu oluyor ama bu bile olsa nereye kadar verilebilirki demek istedim haa vermedinmi diyeceksin evet doktorum zaten alerjik bronşit olduğu için kullanmam gereken bir ilacı gece kullandırarak iki sorunuda halletmeye çalışsada ben yavruma aynı senin fikrinde olduğum için 1-2 sefer dışında vermedim ki zaten veriyor olsaydım hala yakınıyor olmazdım
aşk kırıntısı canım evet akla ilk gelen zaten senin dediğin gibi bir sorunu olmasa gece o tatlı uykusunda böyle yaparmı geliyor ama tıbbı birşey yok her doktora gidişimde gayet temiz herşeyi tamam başlarda falan uyutmadığında yok dişiydi yok orta kulak iltihabıydı falan yine uyutmuyordu ama o zaman bariz hastalıktan olduğu belli oluyordu kulağına dokunuyordu acı içinde ağlıyordu şimdi öyle değil gündüz 1 uyku yapıyor ama ağlamıyor gece uykusunda ne uyuyor ne uyanıyor gözü kapalı sancısı var gibi değil daha çok mızmız bir ağlamayla uyanıp uyuyor göz açmadan
son aklıma gelen çok dikkat çeken br çocuk olduğu için nazar almış olabileceği bunun için bir müddet kendim okumayı düşünüyorum olmadı bir hocaya götürür okuttururum artık bundada düzelmezse demek bu çocuk huy yaptı düzelene kadar bekleyeceğiz hem bu haftada aşısı için doktoruna gideceğiz bakalım bir rahatsızlığı çıkacakmı
uzun oldu kusura bakmayın ayrıca yorumlarınız içinde teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun
aynı dertten bizde muzdariptik ve denemediğimiz şey kalmadı desem yeridir. gece yarıları araba gezmeleri dahilama hiç biri işe yaramıyor. ilk zamanlar 40 gün masalıyla avundum sonra bir yaş ama iş iyice zıvanadan çıktı tahammül edilemez bir hale geldğinde çocuk psikoloğuna danışmaya karar verdik. aldığımız öneriler garipti yada bize öle geldi. eğer bir çocuk uyumuyorsa yada bağırarak uyanıyorsa bu bir derdi olduğunu anlatmaz bu dönemde rüya görmeye başlıyorlar ya o huzursuz etmiştir yada gün içinde yeteri kadar yorulmamıştır dedi. ve uyumak istemiyosa zorlamak sadece sizin sinirlenize zarar verir bırakın dayanabildiği kadr dayansın dedi. kafamız karışmıştı nasıl yani hiç uyumadanmı dedik. evet yorgunluktan bayılana kadar uyumasın ama artık dayanamadığı zamanda siz onu uyutmayın ve istediğiniz belirlediğiniz saati beklemesini sağlayın dedi. ne yalan söyliim ilk bir hafta çok zordu evde dört büyük yaşamamıza rağmen artık biz bayılacaktık nerdeyse ama çözüm oldu maşallah iki haftadır gecemiz gündüzümüz belli denemenizi tavisye ederim.
uykuya hasret annler baslık bu olsa yerıdır yanı benımde 16 aylık üçüz kızlarım var....gunduz bızde ıyıyız ama gece ıkı saatte bır uyanıyoruz herbırı ıçın ...........dısları kabarmıs yenı dıslr cıkacak ...sanırım bu cumku zor cıkaruyolar ıkız annesı canım vereceksen agrı kesıcı ver ben cok mecbır olunca agrı surubu verıyorum ....su varkı naparsak yapalım bazı cocuklar böle dr dan yenı geldım hıcbır sıkıntımız yok ....dıstendır dıyo oda ......saglık olsun ınş azcık zaman sonra ınş daha rahat uyurlar ..bı yerde okumustum gece ozellıkle cocuklar uzun uyuyacaklarını anlarmıs ve psıkolajık olarak etkılenırlermıs ve tepkı verırlermıs....bende üçkız var bıde...rabbım saglık versın ınş yazın daha rahat ederız
ayni sorum bizdede var hemen hemn 2 aydır. yoruldum artık gece yat kalk yat kalk ..of of
sabır sabır sabbır önceleri bende diş dedim sona doktora gittik kulagı kızarmış dedi ilaç kullandık geçti ama uykusuzluk dea
vamediyor.
uyumuyorsa uykusuzlk var dybilirz ama uykudan uyanıp ağlması seni yanında istyr olmsı olabilir..benm oğluşm 4 yaşnda hala klkıp ağlıyorr beni buldumu tamam uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?