Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum 4,5 aylık uykusu var ama uyuyamıyor 1 saat uğraşıyorum uyutmak için uyuyuncada yarım saat yada daha az uyuyor 1,5 aydır böyle neden acaba bebeği böyle olan var
Oğlum 4,5 aylık uykusu var ama uyuyamıyor 1 saat uğraşıyorum uyutmak için uyuyuncada yarım saat yada daha az uyuyor 1,5 aydır böyle neden acaba bebeği böyle olan va
Doğduğundan buyana hep uyuyamıyor mu yoksa yenimi uyuyamıyor,Oğlum 4,5 aylık uykusu var ama uyuyamıyor 1 saat uğraşıyorum uyutmak için uyuyuncada yarım saat yada daha az uyuyor 1,5 aydır böyle neden acaba bebeği böyle olan var mı?
Gündüzleri öyle atak olduğunu düşünmüyorum çünkü Bayadır böyleGündüzleri mi böyle yoksa geceleri mi yoksa her ikisi birden mibenim bebeğim 3,5 aylık ama sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma ilk gelen 4.ay atağı. Ama bildiğim kadarıyla bu atak 1 ay sürüyor, sizinki daha uzun sürmüş olabilir. Daha tecrübeli anneler daha iyi yorum yaparlar. Ben yine de yazmak istedim
2.5 aylıkken sarılığı geçti sonra bu şekilde devam ediyor gaz 4.5 aylığa kadar sürer miDoğduğundan buyana hep uyuyamıyor mu yoksa yenimi uyuyamıyor,
Ya gazı vardır
Veya burnu tıkalıdır
Sürer2.5 aylıkken sarılığı geçti sonra bu şekilde devam ediyor gaz 4.5 aylığa kadar sürer mi
Peki hep gazlı mı olur hiç bitmez mi
Peki hep gazlı mı olur hiç bitmez
Emziriyorsunuz dimi çocuğuPeki hep gazlı mı olur hiç bitmez mi
Emzirdikten sonra gazını çıkarmalısınPeki hep gazlı mı olur hiç bitmez mi
Oğlum 4,5 aylık uykusu var ama uyuyamıyor 1 saat uğraşıyorum uyutmak için uyuyuncada yarım saat yada daha az uyuyor 1,5 aydır böyle neden acaba bebeği böyle olan var mı
Benim kardeşimin oğlu emerken bı anda bırakır aglardı beslenemiyorduOğlum 4,5 aylık uykusu var ama uyuyamıyor 1 saat uğraşıyorum uyutmak için uyuyuncada yarım saat yada daha az uyuyor 1,5 aydır böyle neden acaba bebeği böyle olan var mı?
Bizimde aynı bu ara pek emmiyor hırıltısı da var geniz eti mi var acaba yada alerjisi olabilir mi kiBenim kardeşimin oğlu emerken bı anda bırakır aglardı beslenemiyordu
Hiç uyumazdı yirmi dakika uyur kalkardı
Doktorlar gazı var diyolardı sonra anladık ki çocuğun geniz eti varmış
Birbuçuk buçuk yaşınakadar çok çektirdi anneye
Şu an büyüdü ama gerçekten annesi mahvolmuştu
Sizinkinin önceden emmesinde sıkıntı yoksa büyük ihtimal gazı vardır her besleyişinizde gazını alın yumuşak şekilde bacak hareketleri yaptırın karnına sıkmicak şekilde kalın bez sarın sıcak tutsun gazını kolay cıkarsın
Canım sen çocuğu bı doktora götürBizimde aynı bu ara pek emmiyor hırıltısı da var geniz eti mi var acaba yada alerjisi olabilir mi ki
Aynen her ay gidiyorum bir sıkıntı yok diyor ama bu ay gittiğimde anlatayım detaylıcaCanım sen çocuğu bı doktora götür
Boğaz reflüsü olabilir geniz proplemi olabilir
Boağaz enfeksiyonu olabilir
Senin deme göre gaz proplemi çok yok gibi ilaçla düzelir endişelenme. Gözlemlediğin sıkıntıları detaylı anlat. Gazıvar deyip göndermesin.
Kardeşimin bebeğini gazıvar deyip gönderiyolardı sonra geniz eti çıktı çokcuk o yüzden uyuyamıyor veanne sütünü alamıyormuş benim düşümcem bu .Aynen her ay gidiyorum bir sıkıntı yok diyor ama bu ay gittiğimde anlatayım detaylıca
Benimkide kilo almamış 15 gündür bir sıkıntı var dediğin gibiKardeşimin bebeğini gazıvar deyip gönderiyolardı sonra geniz eti çıktı çokcuk o yüzden uyuyamıyor veanne sütünü alamıyormuş benim düşümcem bu .
sen çocuk doktoru KBB bı götür hem kafan rahat eder
Hem bı proplem varsa çözülür