Uyku sorunu

Kubrametehan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
28
0
1
26
Oğlum 5 aylık ama hala gündüz uykuları çok kötü sallayarak uyutuyorum 40 dk sonra uyanıyor tekrar sallıyorum uyutmaya çalışıyorum uyuyuyor ama ayağımdan indirince beş dk sonra uyanıyo bu ne zaman düzelir ya uyku eğitimi olayı da çok saçma geliyor bana hiv bir işimi yapamaz oldum ya

Bizim de bu şekilde en fazla 1 saat uyuyor ve gündüz 3 4 uyku falan anca ama çok şükür gece uykusu güzel olduğu için takmıyorum artık. Uyanık olduğu zamanlar oyun oynuyoruz, ana kucağına ya da şu vakumlu oturağa koyup mutfakta yanıma getiriyorum işim varsa beraber öyle yapıyoruz, hava güzelse yürüyüşe çıkıyoruz vakit geçiyor bi şekilde

Yaklaşık 4. ayından beri benim kızım da böyle, ayağımdan indirdiğim an sensör var gibi uyanıyor ve kısa uykular uyuyor. Gece uyuyor en azından diye sorun etmiyorum. Çözüm bulamadım, banyo yaptığı günler biraz daha rahatlayıp iyi uyuyor ama havalar burada hâlâ ısınmadığı için sık banyo yaptıramıyorum. Belki bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Gaz sorunu olabilir mi? Benimkinde bu sorun var o yüzden uyuyamıyor gün içinde özellikle sanırım daha çok rahatsız ediyor ışık ses vs. Gece bi tık daha iyi en azından, 2 saatte bir kalkıyor dönmesi kolay oluyor gaz çok sıkıştırmadıysa

Back
X