• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku seti sizce gerekli mi?

ashminukal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
393
1
96
İstanbul
Kızlar sizce uyku seti alınmalı mı?
Kullanan var mı? Açıkçası ben yorgan alayım nevresimle değişik değişik kullanayım diyorum. Uyku setinin özelliği nedir ki?
fisfisfis

bencede uyku seti yerine çeşit çeşit nevresim almak daha iyi.bi kere uyku seti çok yer kaplıyor.sürekli aynı uyku setini kullanmakta bence sıkıcı.onun yerine birkaç tane nevresim almak daha mantıklı.

bende aldım kullanılmıo bılfıgım yorgan gıbı olmuyo ya bence degısık degısık nevresım tkımı al tak cıkar tak cıkarr

bence uyku seti çok gereksiz bi ürün.kayınvalidem almıştı sevmememe rağmen kullanmak zorunda kalıorum akannehir
çeşit çeşit nevresim takımı alıp battaniye yada pikeye geçirmek daha mantıklı ve pratik.

bence de uyku seti gereksiz benim var bir tane eskidi şimdi çarşaflarını falan attım nevresimle birlikte kullanıyorum. sadece yorgan almak daha mantıklı

Yatağın şekline göre kenarları dışarı çıkık tahta düşünüyorsanız gerek değil sanırsam hiç. Diğer türlü ise de baza fırfırı ya da bantı nevresimlerin renklerine göre bikaç renk alınıp çeşit çişt kullanılabilinir:D

kesinlikle gereksiz. onun yerine 2 adet (biri yedek olsun ) çift kişilk yorgan alırsınız. değişik nevresim takımlarıyla misler gibi kullanırsınız ..ben aldığıma çok pişmanım. şimdiki aklım olsa böyle yapardım yani. zaten ne baza fırfırını nede yorgan kılıfını kullanıyorum. boşuna masraff

ben aldım severekte aldım çok hoşuma gitmişti bi takım aldım bence 1 takım olmalı:ecrin_bebek:

Kızlar sizce uyku seti alınmalı mı?
Kullanan var mı? Açıkçası ben yorgan alayım nevresimle değişik değişik kullanayım diyorum. Uyku setinin özelliği nedir ki?
fisfisfis

Canım uyku seti bence hiç gerekli değil.Ben çeyizim için 3 tane almıştım acele ederek 2 sini anneme bıraktım.Uyku setinin nevresimden farkı;baza fırfırı ve yorganının olmasıdır.Uyku setinin yorganına başka bir nevresim geçirdiğinde desenleri gözüküyor.Onun yerine beyaz veya krem bir yorgan almak almak çok daha kullanışlı.Ayrıca uyku setinin yorgan nevresimi bir yüzünü kapatır.Yani yorganın üst tarafı açıkta kalır.Bir de uyku setinin nevresiminin her yeri düğmelidir ki çok zahmetli gelir bana.Sevgiyle kal..:teselli:

süper fikirler aldım kızlar. sağolun. demekki neymiş,nevresime hücummmmm; uyku setlerine elvedaa.

çok gereksiz bence.
Zaten nevresim takımı alıyorsunuz.
Yorgan kılıfı var içinde yastık kılıfları var.
Sıkıldıkça değiştir. Ben çok gereksiz buluyorum
Hem uyku setinin içindeki yastıklar ne derece ortapedik

en azından bi tane almayı düşünüyorum bn ya nevresm takımı hakkında size katılıyorum bi tane yorgan alcamrahat rahat kullancam ama bi tanede uyku seti alcam

kesinlikle gereksiz.uyku setinin dış parçası eskiyo ama yorgan öyleye kalıyo.yastık kıfını ve o parçayı atıosun yorganı da nereye koycağını şaşırıosun.desenli olduğu için her nevresim takımına da geçirilmio.alttan deseni görünüo vs vs...tamamen gereksiz yani-tatlicadiarzu-bol bol nevresim takımı al.iki de beyaz yorgan oh mis gibihihoyyyt

muhakkak 1 tane olmalı dediler bana, ne farkı var bilmiyordum, tek artısı fırfır olayıymış. e ben onu zaten kullanmıcam. o yüzden aldığım şeyi götürüp yerine yorgan ve yastık aldım. nevresim takımlarımla değiştirip kullanmak daha mantıklı.

Back