• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Seti Saten mi, Yoksa Pamuklu mu?

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
Kızlar uyku seti alıcam ama çok güzel saten uyku setleri de var. karar veremedim
saten kullanışlı olur mu. kullanan varmı aranızda...

Kullanmadım ama uyku seti bence pamuklu olmalı. Saten nevresim takımı alınır, saten yatak örtüsü de alınabilir ama bence uyku seti rahat kullanıma açık olmalı. Gerektiğinde hemen attırıvermelisin yatağın üstüne, saten uyku setinde yatağı düzeltirken bile bir sürü zaman kaybedilir.

Kullanmadım ama uyku seti bence pamuklu olmalı. Saten nevresim takımı alınır, saten yatak örtüsü de alınabilir ama bence uyku seti rahat kullanıma açık olmalı. Gerektiğinde hemen attırıvermelisin yatağın üstüne, saten uyku setinde yatağı düzeltirken bile bir sürü zaman kaybedilir.

tşkkür ederim cnm
kararsız kaldım ya çok güzel uyku setleri var saten , alasım geldi
önce bi fikir alim dedim herkesten:emir_bebek:

cnm merhaba bende aldım pamuk saten çok güzel sarevden bence pamuk saten cok güzel bi git bak derim ona göre karar verirsin

uyku seti bana çok geereksiz gelio kızlar açıkcasıı..almayı düşünmüyorumama almış olsaydım heralde pamuklu alırdım

merhaba arkadaşım,ben Özdilek saten pamuklu uyku setini kullanıyorum 3 yıldır.Çokta memnunum.ceyizciler.com adresinden aldım. Çeşitte çok. Tavsiye ederim.a.sa.s

uyku seti size neden gereksiz geliyor :) evlenince süslü yatak örtünüzümü kullancaksınız yatarken ömür boyu :) :D en gerekli şey uyku seti bence.. :D ve rahatlık için pamuklu uyku seti bnm tercihim :)

açıkcası bencede uyku seti gereksiz.. uyku seti yerine nevresim takımları bana daha çok cazip geliyor. uyku setlerini yorganıyla beraber saklamak çok yer kaybına neden oluyor bence..

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. düşündüm taşındım en sonunda bi uyku setine karar verdim. resmini ekliyorum.bakalım beğenecek misiniz?

DAYS-IN-COLOURS-C-K-SATEN-NEVRESIM-LENTO-PEMBE__30015151_0.jpg

Back
X