uyku problemim ÖNEMLI

Kayınvalidene misafirliğinin uzadığını, hayatını huzursuz ettiğini, gitmesi gerektiğini söylemelisin. Dürüstçe, çok biliyorsa kendi çocuğunu dünyaya getirip iyice bakabilir.

Çocuk bahsettikleri gibi ağlasa yerinden nasıl fırladığını bilemezsin. Doğumdan sonra anne vücudunu Allah öyle yaratmış ki arka odada uyuyan çocuğun mıkırtısını duyuyorsun, kaldı ki yanıbaşında, değil seni uykundan uyandırmak dediğim gibi yataktan fırlatır öyle çatlayana kadar ağlayan bebeğin. Kendine stres yapma, yaptırmalarına da fırsat verme, kayıt cihazı ya da kamera gibi şeyle kanıtlayın iftira atmasınlar lohusa kadına... Diğer çocuğunuzu da alıp gitmesine müsade etmeyin orası sizin yuvanız böyle hüküm sahibi olamamalılar bence.

hepinize çok teşekkür ederim dediğiniz gibi kayıt cihazı koydum 3 gün boyunca çok ufak inlemelerine uyanmadım ama uyanıpta ağladığı zaman hemen kalktım tahmin ettiğim gibi abartıyormuş ve bir gün onlara kalmaya gittik ben henüz uyumamıstım oda yatmamıstı bebeğim ufak ufak uyanır gibi oldu sadece inledi hemen odaya bende uyuyomuş gibi yaptım çocuğu alıp bana bağırdı çocuk ağlıyo burda duymuyomusun dedi bende ağlamadı inledi sadece deyince olsun ama ayık uyu biraz inlesede duyman lazım ya kusarda boğulursa falan demeye başladı ne garip bir insandır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…