Bozuluca kadar bozuldu zaten stresten sutum bile gelmiyo 2 emziriyosam 5 mama veriyorum malesef gitde diyemem ki kendisininde pek niyeti yok gitse bile kizimi pesinde goturuyo devamli ondanda uzak kalmak istemiyorum dua ediyorum kendi evine gitsin duzenimi bozmadan diyeCanim hayirli olsun bebegin cok ama cok zor bir donem kayinvaliden olmasa daha iyi olur senin icin kendino duzene sokarsin bir sekilde duyoyosundur saat basibuyandigina gore zaten yeni bebek acikmadikca uyanmaz acikmasida en az bir iki saat ne yapip ne edip gondermeye bak lohusa doneminde psikolojini bozar Lar
O benimde aklima geldi telefonumu acim koyim diye esim benim telefonuma saat kuruyo diye yapamadim ama simdi esim sali gunu sehir disina cikicak mutlaka yapicamGece ses kayıt cihazını açık bırakıp yatın, birkaç gece bunu yapın, ciddiyim. Siz de milletin içinde kaynanaıza bakıp "şakacı şey seni" dersiniz.
Insallah canim az sabret gecici donemler koy sen de tavrini ona gore davransinBozuluca kadar bozuldu zaten stresten sutum bile gelmiyo 2 emziriyosam 5 mama veriyorum malesef gitde diyemem ki kendisininde pek niyeti yok gitse bile kizimi pesinde goturuyo devamli ondanda uzak kalmak istemiyorum dua ediyorum kendi evine gitsin duzenimi bozmadan diye
Kvdenin ne yspmaya calustigini hic mi hic anlamadim ama napmaya calisiyosa basarmak uzere sanirim canim. Baksana sen bile kendinden suphe etmeye baslamissin ki saat basi kalkiyorum diyosun zaten. Ayrica simdiye kadar hicbir anneden cok agir uyuyorum bebegimi duymuyorum gibi sikayetler duymadim hep tam tersi cok agir uykum vardi bebegim olunca onun en ufak bi sesine dahi uyaniyorum diyorlar genelde. Bu isin icinde bi is var gibi geldi bana.1 aylik oglum var normal dogum yaptim hersey cok guzeldi taki kayinvalidem bizimle kalmaya baslayana dek. Gece cocuk agliyomus ben duymuyormusum saat basi kalkiyorum emzirmek icin cocuk ne ara uyaniyo agliyo duymuyorum orasi mechul esim bunun aksini iddia ediyodu kalkiyo duyuyo falan diyodu spn zamanlarda gelen giden misafirlerin yaninda bile kalkamiyo cocuk patliycak olcek falan diye herkese abartarak anlatmaya baslayinca bende sinirlendim esimde sanirsam annesini hakli cikarmak icin duymuyosun vuruyorum uyanmiyosun cocuk agliyo diyorum banane diyosun falan demeye basladi ve canim o kadar sıkkınki artik biseyde diyemiyorum bir taraftanda ya dogru soyluyosa diyede tereddutteyim aranizda boyle bir sıkıntısi olan yada agir uykunun neden olur bilen varmi
Bir kere eşimin bir akrabasinda kalmıştım. Eşi nobetciydi. Benim uykum çok ağırdır ama o gece bebek ihh dese gözüm açılıyordu kaldı ki sen annesin ne kadar yorgun uykusuzda olsan bebeğini duyuyorsundur. Bence kV sana psikolojik baskı yapıyor bebeğe yetmediği yetisemedigini hissettiriyor sizde de kalmaya niyetlidir eşini de doldurduysa sorun budur canını sıkma strese girme sütün olsun. Çünkü bundan sonra da emzirmedigin için sütün gelmediği için laf ederBebegim zaten yanimda duymam diye besigide yanima cekiyorum kafa kafaya yatiypruz resmen
Gece ses kayıt cihazını açık bırakıp yatın, birkaç gece bunu yapın, ciddiyim. Siz de milletin içinde kaynanaıza bakıp "şakacı şey seni" dersiniz.
2.5 yasinda kizim esim hayatta kalkmaz yardima gunduz olsa tamm da gece hic yardim etmiyo ama cocuk doymuyo mecburen veriyorumKızım dediğiniz büyük çocuk kaç yaşında
Insan bazen zor uyanır vs de eşin babası alsın kucağına kaldırsın seni
Diğer odadan Kv duyacağına eşin yardım etsin
Daha şimdiden stres olup sütüm yok deyip mama verirseniz sütünüz artmaz ki
2.5 yasinda kizim esim hayatta kalkmaz yardima gunduz olsa tamm da gece hic yardim etmiyo ama cocuk doymuyo mecburen veriyorum