• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi

cok zor bı durum gercekten..bazen bende de oluyor ama alternatıf tıp yöntemlerı daha ıyı gıbı..ama bazen alternatıf tıp yetersız kalıor malesef..yada bız uygulamada sıkıntı cekıyoruz ve kımyasal ılaçlar çözüm olabılıyor..herkese gecmıs olsunnn..opuyorumnanaktan

cok zor bı durum gercekten..bazen bende de oluyor ama alternatıf tıp yöntemlerı daha ıyı gıbı..ama bazen alternatıf tıp yetersız kalıor malesef..yada bız uygulamada sıkıntı cekıyoruz ve kımyasal ılaçlar çözüm olabılıyor..herkese gecmıs olsunnn..opuyorumnanaktan

çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinopuyorumnanaktan

uykusuzlugun temel sebebi bence insanın kendinde saklı muhakkak akılda birşey vardır .birşey sizin icin sorundur. cözemiyor sanız sizi cok etkiliyorsa ister istemez sizin uykunuzu etkiler .sebebsiz uyku promlemi olmaz ben kendimi denedim sebebin cogu bu düşünmüyoruz birşeyimiz yokların altında bi düşünün ...

uykusuzlugun temel sebebi bence insanın kendinde saklı muhakkak akılda birşey vardır .birşey sizin icin sorundur. cözemiyor sanız sizi cok etkiliyorsa ister istemez sizin uykunuzu etkiler .sebebsiz uyku promlemi olmaz ben kendimi denedim sebebin cogu bu düşünmüyoruz birşeyimiz yokların altında bi düşünün ...

Haklı olabilirsiniz,ben düşüncelerimi hiç durduramıyorum..

cnm valla sorunum varsa ne olduğunu bulsam da çözsem keşke:çok üzgünüm:
dün öğlen kalktım hala ayaktayım 1 saat kadar içim geçmiş onun dışında hiç uyumadım dayanıyorum bakalım akşama erken yatıcam belki birkaç haftalığına da olsa düzelirim:Saruboceq:

Uykuya geçiş vakti tam 7 dk sürermiş. 7 dk beyninize dur derseniz uykuya dalarsınız. Bir deneyin bence.yerimseniben

cnm valla sorunum varsa ne olduğunu bulsam da çözsem keşke:çok üzgünüm:
dün öğlen kalktım hala ayaktayım 1 saat kadar içim geçmiş onun dışında hiç uyumadım dayanıyorum bakalım akşama erken yatıcam belki birkaç haftalığına da olsa düzelirim:Saruboceq:

Çok üzüldüm canım...Uyuyabildinmi dün gece , hiç uyumamak dengeyi bozuyor...

Çok üzüldüm canım...Uyuyabildinmi dün gece , hiç uyumamak dengeyi bozuyor...

yok cnm uyuyup kalmışım 7 gibi 11de kalktım 5te yattım ama bugün yine öğleden sonra uyanabildim:gitme:
gündüz uykum geliyor gece gidiyor deli oluyorum:oklava:
ama yarın sabah işim var erken kalkıcam akşama da uykum gelir diye düşünüyorum:Saruboceq:

evet rahat uyku ne ilaçta derdi nede başka bişeyde sadece uyurken düşünceleri bi kenara bırakmalısınız hepsi bu ilaç kullandım çözüm değil

kızlar son 3 gündür düzenimi biraz kaydırmaya başlasam da 10 gündür eskiye göre çok düzenli uyuyorum inş. bozulmaz bu düzenim:Saruboceq:

kızlar son 3 gündür düzenimi biraz kaydırmaya başlasam da 10 gündür eskiye göre çok düzenli uyuyorum inş. bozulmaz bu düzenim:Saruboceq:

inş canım arkadaşım :Saruboceq:
aslında her kişinin uyuma ya da uyumama sebepleri farklı.iş bunları bulup uygulamaya kalıyor. mesela ben çok yorulduğumda yatağa yattığım gibi uyurum bir de kitap okurken genelde uykuya dalmış olurum.annemse o gün çok yorulduysa o gece sabaha kadar uyuyamaz, kitap okuduğu zamanlar da uykusu kaçarmış =)

inş canım arkadaşım :Saruboceq:
aslında her kişinin uyuma ya da uyumama sebepleri farklı.iş bunları bulup uygulamaya kalıyor. mesela ben çok yorulduğumda yatağa yattığım gibi uyurum bir de kitap okurken genelde uykuya dalmış olurum.annemse o gün çok yorulduysa o gece sabaha kadar uyuyamaz, kitap okuduğu zamanlar da uykusu kaçarmış =)

opuyorumnanaktan
canım ben biraz korkağım biraz da bu etkiliyor sanırım karanlıktan ve yalnız kalmaktan çok korkarımeyvahedigeldismile
ışıkla uyuyorum dalcağımı hissettiğimde kapatıyorum ya da hiç kapatmıyorum ama bazen yinede korkuyorum bu gece meselaeyvahedigeldismile
ama düzenimi bozmamalıyım çok geç oldu saat uyumaya çalışayımkaydirigubbakcemile5
bi de ben de bikaç defa denedim kitap okumak uykumu getirmiyo ama düşüncelerimi engelliyo daha rahat uyuyorum canım uyumadan önce bikaç sayfa okuyorum sağol önerin için canım arkadaşımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
canım ben biraz korkağım biraz da bu etkiliyor sanırım karanlıktan ve yalnız kalmaktan çok korkarımeyvahedigeldismile
ışıkla uyuyorum dalcağımı hissettiğimde kapatıyorum ya da hiç kapatmıyorum ama bazen yinede korkuyorum bu gece meselaeyvahedigeldismile
ama düzenimi bozmamalıyım çok geç oldu saat uyumaya çalışayımkaydirigubbakcemile5
bi de ben de bikaç defa denedim kitap okumak uykumu getirmiyo ama düşüncelerimi engelliyo daha rahat uyuyorum canım uyumadan önce bikaç sayfa okuyorum sağol önerin için canım arkadaşımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ben de birazcık korkağım yaa eyvahedigeldismile :utangac:
bende bi huy var yatağımda yatarken hep kapıya doğru bakarım, sanki biri geçicek ordan sanki biri gelcekmiş gibi kaydirigubbakcemile3 ayy ne alakaysa ama oluyo bu zaman zaman..
bazen de amaan nolcak ki derim duvara doğru döner mışıl mışıl uyurum mirmirmirmir
ben de çok ışıkta uyuyamam canım ama illa ki bi ışık olmalı. bi kere elektrikler kesilmişti geç vakit.annemler de bu saatte kesildi iyi oldu zaten uyuycaz diye seviniyolar ben gene tırsıyorum kaydirigubbakcemile3 o gece elektrikler gelene kadar uyumamıştım her yer kapkaranlık, gözümü kapıyorum açıyorum hiç bir fark olmuyo. ayy çok ürkütücü gelmişti eyvahedigeldismile

ben de birazcık korkağım yaa eyvahedigeldismile :utangac:
bende bi huy var yatağımda yatarken hep kapıya doğru bakarım, sanki biri geçicek ordan sanki biri gelcekmiş gibi kaydirigubbakcemile3 ayy ne alakaysa ama oluyo bu zaman zaman..
bazen de amaan nolcak ki derim duvara doğru döner mışıl mışıl uyurum mirmirmirmir
ben de çok ışıkta uyuyamam canım ama illa ki bi ışık olmalı. bi kere elektrikler kesilmişti geç vakit.annemler de bu saatte kesildi iyi oldu zaten uyuycaz diye seviniyolar ben gene tırsıyorum kaydirigubbakcemile3 o gece elektrikler gelene kadar uyumamıştım her yer kapkaranlık, gözümü kapıyorum açıyorum hiç bir fark olmuyo. ayy çok ürkütücü gelmişti eyvahedigeldismile

elektrik kesilince yanan lambalar varya onlardan al bence canım benim odamda var çok iyi oluyo elektrik kesilince karanlıkta kalmıyorumkaydirigubbakcemile2
benim de eskiden yatağım pencere altındaydı ortaya aldırdım sanki ordan biri bakcakmış gibi geliyo ve caddeye fln da bakmıyo pencere ona rağmen korktumeyvahedigeldismile
ben de kapıya fln çok bakarım canım sanki biri gelcek gibi geliyo ama bazen senin gibi aman ne korkcam ya deyip yatıp uyuyorum karanlıktakaydirigubbakcemile3

Eski bir konu ama uyku sorununuzu çözebildiniz mi acaba. Bitkisel olarak 2 isim verilmiş, valerian root ve natra sl, bunları kullanan var mı ve işe yarıyor mu? Alınan kimyasal uyku ilaçlarıyla tüm gün sersem gibi oluyoruz, bazıları ağızda uzun süreli kuruluk yapıyor, bazıları baş ağrısı, bazıları depresyon, bağımlılık vs. bu nedenlerle bitkisel bir ilaç ya da besin takviyesi diyelim kullanmak istiyorum ama işe yarıyor mu? Kişiye göre değişir mi? Çünkü fiyatlarına baktım 50-60 tl gibi fiyatları, en azından birkaç kişi işe yaradı demeden alamıycam :)

bilmiyorumkı canımya sen bana özel msj at benm üyelik adım daha kolay .aslında dr a bile gitmene gerek yok ben dedmkı uyku problemm var dedm öle yazdı benmle beraber 3 ark daha kullanıyoo .1 .2 tl feelan fiyatıda yazdırmanada degmez git ecz den al onu içince yarım saat içinde uykum gelir dedi bana gerçi benm gene 3 saat sonra geliyoo :) ama o kadar rahat uyuyosunuzkı sbahta 15 saat uyumuş gibi dinç kalkıyosunuz

Nolur banada ozelden yazin su ilacin ismini :(

ben de ilaç kullanmayı sevmiyorum ama sabah çok erken kalkmam gerektigi zaman alıyorum aslında buna benzer çok sinir hapları derdırya antidepresanlar onlardan veriyolardı içmedim hiç en sonunda verdikleri ilaç çok güzel .tedavi edici özelligide var fiyatıda 2 tl cik :) ucuz bi ilaç ama etkiis büyük valla bi akşam uyu sabah erkenden kalkıyosun hemde çok dinlenmiş dinemik olarak kalkıyosun ve tedavi edici özelligide var relsk oluyosun agresiflik kalmıyo yan etkiside yok uyuşturmuyo hiç insanı mükemmel bi ilaç ama yeni oldugum için özelden msj atamıyorum suyumbige cnm

Bari ilacin ilk iki uc harfini yazin lutfen ya :(

bu uyku problemi Bende de var beynim susmuyo bi türlü ve Bende bi türlü uyuyamıyorummmmm

merhaba... annemin ısrarlarıyla yazıyorum... annem de şiddetli uykusuzluk çekiyordu... öyle bir ki sabah beynime bir şeyler oluyor diyordu... üstüne bir de uykusuzluk gerçekten kötüydü o aralar... gitmediği doktor kalmadı anti depresanlar mı dersiniz yoksa bitki çayları mı dersiniz... neler neler çare olmadı en son bir bitkici var bursa da... onu aradık beynindeki damarla ilgili bir sorun var sende dedi çözülmezse ölene kadar devam eder dedi... bitki çayı falan yolladı sonra çözüldü sorunu isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir. annem insanlar öğrensin o çektiğim neydi benim ya insanlar çekmesin diyor... tüm sülale bu adamdan alışveriş yapıyor...

Back