uyku problemi

elifcinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
53
0
86
39
Ankara
kızlar benim oğlum iki aylık bazı günler 12-13 saat uyanık kalıyor bazende 4 saat uyanık kalıyor sadece emmek için uyanıyor sizin bebeklerde durum nasıl bir problem mi var bizimkinde acaba

ya benimki de 2 aylık..dediğin gibi gündüzleri bazen hep uyuyor gündüzleri,saece emmek için kalkıyor bazen de uyumuyor saatlerce,uyumayınca da sinirleniyor,huysuzlanıyor.Uyku uykuyu getiriyor sanırım.nasıl bir düzene sokacağım bilmiyorum...

aynen bbenimkide öle 2.5 aylık gündüzleri yarım saat falan uyuyor uyumuyaınca huysuzluk yapıyor ve acayip kucağa alıştı gezmek istiyo beyfendi halim kalmıo artık belim kopuyo gezdirmekten napacağımı şaşırdımm...

kızlar benim oğlum iki aylık bazı günler 12-13 saat uyanık kalıyor bazende 4 saat uyanık kalıyor sadece emmek için uyanıyor sizin bebeklerde durum nasıl bir problem mi var bizimkinde acaba

merhaba benim oglum şimdi 2buçuk yaşında bebekken çok az uyurdu biryaşından sonra yavaş yavaş düzene girdi şimdi maşallah iyi rahatım yani darısı size korkmayın bazı bebekler uyur bazıları az uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…