• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi

eylulrtosun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
38
3
1
23
Arkadaşlar merhaba bebeğim yeni yaşına girdi yaklaşık 1 aydan fazladır geceleri 3,4 kere kalkıyor ve ağlıyor ayağımda sallasamda uyumuyor uyku saatlerine dikkat etmeye çalışsam da basen uyku saatlerinde düzensiz olabiliyor bu ara diş patlatmıyor ama son 3 gündür uyuduğum uykuyu bi ben bilirim oda uyumuyor beni de uyutmuyor ağlayarak kalkıyor ne yapacağımı şaşırdım hasta da değil suan çok şükür diş de patlatmıyor ne yapacağımı şaşırdım 1 yaşındaki bebeğin geceleri 3,4 den fazla kalkması normalmi?

Arkadaşlar merhaba bebeğim yeni yaşına girdi yaklaşık 1 aydan fazladır geceleri 3,4 kere kalkıyor ve ağlıyor ayağımda sallasamda uyumuyor uyku saatlerine dikkat etmeye çalışsam da basen uyku saatlerinde düzensiz olabiliyor bu ara diş patlatmıyor ama son 3 gündür uyuduğum uykuyu bi ben bilirim oda uyumuyor beni de uyutmuyor ağlayarak kalkıyor ne yapacağımı şaşırdım hasta da değil suan çok şükür diş de patlatmıyor ne yapacağımı şaşırdım 1 yaşındaki bebeğin geceleri 3,4 den fazla kalkması normalmi?
Normal.Benim oglumda öyleydi beşigini sevmezdi.Geceleri neler çekiyordum.Sonunda artık bıktım gece uyutup beṣigine koyuyordum uyaninca artik yanima uzatiyordum hemen uyuyordu benimle uyumak istiyordu.Sonra artık çozduk şimdi kendi yataginda uyuyor alışti.

Oğlum bu zamana kadar benimle uyudu hep 2,3 tane beşşik değiştirdim ama yok yatmıyor uyumuyor mecbur yanımda yatırıyorum her zaman nasıl olıyorsa öyle yatırıyorum oda ne sıcak ne soğuk üstelik havalandırıyorum da geceleri 1,2 defa rahat uyusun diye yatmadan masaj yapıyorum ağrı kesici veriyorum bazen banyo yaptırıyorum gündüz çok uyumuyor gece geç yatsa bile yok bütün gece ayaktayız sallıyorum onu bu durum ne zaman düzelecek sürekli uykusuz kaldığım için hastalanıyorum ardından da o hastalanıyor bünyem zayıf suan bile ağlıcam artık başımın ağrısından uykusuzluktan çok yorgun hissediyorum kendimi

Back