Merhabalar çocuğum bugun 6 aylik oldu ama maalesef hâlâ uykusu duzene girmedi .. surejli uyurken hareket ediyor kulaginda sorun vardi tedavisini oldu ama yine ayni kafasini bi sag bi sola çeviiryor yattigi yerden memnun degil sanirim yanimiza aliyoruz uyuyor bu durumu yasayan varmi ne yapsam bilemedim
Henüz anne değilim fakat yanınızdaki konfor alanını arıyor olabilir yatağına alışsın isterseniz uyurken yanına t-shirt vs. Koyup uykuya daldıktan sonra alabilirsiniz .uyut uyandır yöntemi var arkadaşım o şekilde düzenledi bide böyle deneyin
Merhabalar çocuğum bugun 6 aylik oldu ama maalesef hâlâ uykusu duzene girmedi .. surejli uyurken hareket ediyor kulaginda sorun vardi tedavisini oldu ama yine ayni kafasini bi sag bi sola çeviiryor yattigi yerden memnun degil sanirim yanimiza aliyoruz uyuyor bu durumu yasayan varmi ne yapsam bilemedim
Merhaba, bunun sebebi bebeğinizin güvende hissetme ihtiyacı olabilir bence. Bir arkadaşımın bebeği de size benzer bir sorun yaşıyordu sonra uyku arkadaşı Budizzz'i aldılar. Hatta ben de onlarda görüp aldım ne yalan söyleyeyim. Bizde uykuya dalarken beyaz gürültü ve pış pış sesi de çok işe yaradı. Tavsiye ederim bakmanızı, bizimki Budisi olmadan uyumuyor artık