• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
Arkadaşlar 6.5 aylik oglum son zamanlarda uykuya dalamıyor gündüzleride aynı gözleri yarı açık uyuyor sanki rüya görür gibi ağlıyor ama kısa sürüyor sürekli okuyorum korkuyor mu diye bu arada emziriyorum tok olduğundan emin olduğum zamanlardada uykuya dalamıyor gece zaten 2 saate bir bazen 1 saate bir uyanıyor emmek istendiği zamanlar sallıyorum beşiğinde tekrar dalıyor huzursuz mızmız 😔😔

Arkadaşlar 6.5 aylik oglum son zamanlarda uykuya dalamıyor gündüzleride aynı gözleri yarı açık uyuyor sanki rüya görür gibi ağlıyor ama kısa sürüyor sürekli okuyorum korkuyor mu diye bu arada emziriyorum tok olduğundan emin olduğum zamanlardada uykuya dalamıyor gece zaten 2 saate bir bazen 1 saate bir uyanıyor emmek istendiği zamanlar sallıyorum beşiğinde tekrar dalıyor huzursuz mızmız 😔😔
Diş çıkarıyordur
Büyüme atağındadır
Gergindir
Çok yoruluyordur
Gözü açık uyuyordur

Çocuğunuz büyüyor, değişiyor

Insalah oyledir cnm aslında 2.çocuğum ama her bebek çok farklı oluyor sanki ilk defa çocuk büyütüyor gibiyim kayonvaldede hasta dedikce panik yapıyorum hasta değil diyorum çünkü az oynadığım zaman gülüyor eşlik ediyor bana 2 dk ayrılım yanından durmuyor

sürekli okumak yerine doktora götürseniz çocuğu?

Back