3 aylık bebeğimle yaşadığım problem

Benim bebeğim 8.00-8.30 gibi uyuyor. Ben yurtdışındayım böyle bi düzen var burda. Doktorlar da bunu öneriyor. Sizin yavaştan uyku saatlerini düzenlemeniz gerekiyor internete wake Window yazıp ayına göre uyku ve uyanma saatine bakabilirsiniz. Bence ayakta sallamanız çok sıkıntılı. Tekrar uykuya dönmek için yine sallanmak ister. Yol yakınken bu ayakta sallama işinden dönün.

Benim bebeğim 8.00-8.30 gibi uyuyor. Ben yurtdışındayım böyle bi düzen var burda. Doktorlar da bunu öneriyor. Sizin yavaştan uyku saatlerini düzenlemeniz gerekiyor internete wake Window yazıp ayına göre uyku ve uyanma saatine bakabilirsiniz. Bence ayakta sallamanız çok sıkıntılı. Tekrar uykuya dönmek için yine sallanmak ister. Yol yakınken bu ayakta sallama işinden dönün.
Merhaba siz nasil uyutuyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, benim bebeğim 12 hftasını doldurdu ama uyku düzeni hiç yok. Bakıyorum burda 8de uyuyan , ertesi gün 10a kadar yatan çocuklar var, benim oğlum gece 1den önce uyumuyor, Max 3 saat uyuyup uyanıyor , emip uyuyor belki 1-1.5 saat okadar , son zamanlarda gündüz hiç uyumuyor belki 10 dk uyuyor uyanıyor , bu bi kaç gündür uykusunda çığlık atıp ağlayarak uyanıyor,doktora götürdüm sağlığında bir sıkıntı yokmuş ama neden uyumuyor nasıl büyüyecek bu çocuk diye hep huzursuzum , bakması da çok zor lavaboya bile zor gidiyorum eşim işte olduğunda, bir de sürekli elini emiyor hep tükürüğü akıyor diş mi dicem ama daha küçük , ne yapacağımı bilmiyorum uykusu nsıl düzene girecek ??? şu an ayağımda sallıyorum 5 dk uyudu , ağlayarak uyandı uyumuyor ...
Hic korkmayin doktor saglikli dediyse. Oyle duzenli uyuyan bebek azdir. Gazi vardir sanci giriyordur. Benim bebegimde ayniydi. Tuvaletimi saatlerce tuttugumu bilirim. Bir ara bende banyoya sepet hazirlamistim bebegi sepete yatirip klozete oturuyordum napayim caresizlik... probiyotikli myflor gibi gaz damlalari, dikkatli beslenme, ve 1 ay daha sure her seyi kolaylastiracak.. Allah saglik versin. Her bebek oyle uzun sure uyumaz 3 aylikken. Hatta 7-8 aylarda tum gece uyurlar genelde hatta oda her gece olmaz.. yeterki saglikli olsunlar. Gececek hepsi.

Benim bebegimde 10 haftalik gazi için 5 farklı şey verdim hiç biri tam anlamiyla rahatlatmiyor. 1 tane daha baska bisey denicem bakalim. Hala gazdan kivraniyor rahat ememiyor. Bazn masaj çikarmasina yardimci oluyor ama çogunlukla işe yaramiyor. Artik napicaz şaştim kaldim.

Benim bebegimde saat 11 den 3 e kadar uyanik naparsam da uyumuyor. 3 ten sonra bayiliyor resmen sabaha kadar emmeye bile uyanmiyor
Ahhh ben yazmışim 🥴 o günler kolikmis meğer zordu geçti gitti. Şuan 7.5 aylık oldu hala uyumuyor mesela dün gece 2 de tam uykuya geçti artık sorunu ne anlamıyorum. Çok zorluyor diş mi acaba hala patlamadi gitt

X