Uyku eğitimi

Sema Hanım'dan aldım ben.. Pek bir zorluk yaşamadım ilk gün biraz zor geçiyor, o da çocuktan çocuğa değişiyor. Ama çok memnun kaldım, çocuğun uyku düzeni olunca daha mutlu olmaya başladı
mesajinizi gorunce o kadar mutlu oldum ki ben de sema hanimdan randevu aldim 5 aylik oldugunda verecek 3-4-5 ekimde. ama bana 4 aylikken onermiyorum demisti ona aklim takildi su an

mesajinizi gorunce o kadar mutlu oldum ki ben de sema hanimdan randevu aldim 5 aylik oldugunda verecek 3-4-5 ekimde. ama bana 4 aylikken onermiyorum demisti ona aklim takildi su an
Kusura bakmayın zaman kavramım gitti bir süredir 😂 5 aylıktık bizde galiba.. hiç tereddüt etmeyin ilk gün biraz zorluyor ama sonrasında emin olun her gün ama her gün iyi ki almışım diyorsunuz.. mümkün olduğunca 2 haftayı evde geçirmeye çalışın ondan sonra çocuk istediğiniz heryerde rahatça uyuyor.. 🫠

Kusura bakmayın zaman kavramım gitti bir süredir 😂 5 aylıktık bizde galiba.. hiç tereddüt etmeyin ilk gün biraz zorluyor ama sonrasında emin olun her gün ama her gün iyi ki almışım diyorsunuz.. mümkün olduğunca 2 haftayı evde geçirmeye çalışın ondan sonra çocuk istediğiniz heryerde rahatça uyuyor.. 🫠
Yaa o zaman ben de 5 aylıkken alayım. Siz de referansla mi sema hanımdan almıştınız peki

Sema çakıcı mı

ya ben calisiyorum maalesef 2 hafta evde olamam oglen 1e kadar bakiciya gidiyor bebisim ☹️ insallah olumsuz etkilenmez. cuma ctesi pazar yapalim dedi sema hanim evde oldugum gunler o gunler ytarihleri oyle verdi

Bebisine uyku eğitimi veren var mı yani biriyle çalışan? Ben veemke istiyorum ama güvenilir gelmiyor bir yandan da. İse yarar olduğunu duymak istiyorummm
Uyku düzeni takibini destekliyorum ama uyku eğitimi ancak şefkatli aşamalı yöntemler olabilir. Onda da iş annede bitiyor. Aslında kimsenin yönlendirmesi olmadan da önce saatleri oturtup, sonra bebeğinizin ihtiyacına ve onu tanıyan biri olarak uyku desteklerini kesebilirsiniz. Bebeğim küçükken ben de ödeme yapıcam, birisi gelip mucize yaratacak uykusuzluğa son diye düşünüyordum ama olmadı. Sadece ben hazır ve sabırlı olduğumda oldu.

Merhaba nasilsiniz. Eğitimi bense sema hanımdan düşünüyorum. Süreciniz başladı sanırım nasıl gidiyor

Merhaba nasilsiniz. Eğitimi bense sema hanımdan düşünüyorum. Süreciniz başladı sanırım nasıl gidiyor
merhaba ben uygulamasini ve online egitimini satin almistim uygulamasinda soyledigi seyleri yaptiktan sonra kizim desteksiz uyumaya basladi online egitimi ileri bi tarihe erteledik o yuzden eger gerileme yasarsak oyle alacagim simdilik her sey yolunda

X