- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- Konu Sahibi maviisever
Ben de tam konu açacaktım ki bu konuyu gördüm benim de bir hafta sonra 3 ayini dolduracak bir bebeğim var. İlk bir ay kucagimizda uyutup yerine yatiriyorduk. Sonrasında gaz sancilari başladı ve teskin etmek için battaniyede sallamaya başladık, sallayis o sallayis artık kesinlikle başka türlü uyumuyor.. bir umut babybjörn anakucagi aldık belki sallanırken kendi kendine uyur diye, ama yok, bir kez bile üzerinde uyumadı. En son sallamaktan tükenip hamak aldık. Ama onda da ağladı. Battaniyede sallayıp uyuttuktan sonra hamaga koyuyoruz ve biraz da orda salliyoruz. Ancak öyle uyuyor..Hamağın içine de reflü yatağını koydum, gece gündüz tüm uykularinda hamakta yatıyor.
Ben artık kendi yatağına geçirmek istiyorum. Kocaman park yatağı var doğru düzgün yatmadı bile. Bu şekilde sallayarak nereye kadar gidecek. Tracy hogg un kitabını hamileyken almıştım ama tembellikten okumadım şimdi de vakitsizlikten okuyamiyorum doğru düzgün. Biraz goz attim ama öyle saati saatine nasıl tutturcaz bilmiyorum. Hele ki sallamadan uyuması çok zor, çok ağlıyor
Ben artık kendi yatağına geçirmek istiyorum. Kocaman park yatağı var doğru düzgün yatmadı bile. Bu şekilde sallayarak nereye kadar gidecek. Tracy hogg un kitabını hamileyken almıştım ama tembellikten okumadım şimdi de vakitsizlikten okuyamiyorum doğru düzgün. Biraz goz attim ama öyle saati saatine nasıl tutturcaz bilmiyorum. Hele ki sallamadan uyuması çok zor, çok ağlıyor